Dodaj do ulubionych

smyk.com kto płacił punktami payback

30.09.13, 22:04
ostatnio, bo u mnie wciąż wyskakuje błąd w połączeniu i nie mogę zapłacić sad A jeszcze dwa tygodnie temu płaciłam punktami bez problemu i nie wiem co jest, czy znowu mają jakiś problem?
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: smyk.com kto płacił punktami payback 02.10.13, 11:04
      przeczekałam cierpliwie i wczoraj rano już płatność punktami poszła bez problemu.

Właśnie kurier przywiózł zamówienie. Nie chcę tworzyć wątków nowych, więc zapytam tutaj: czy macie pościel dla dzieci dostępną w Smyku i jakie są Wasze opinie. Dokładnie chodzi mi o pościel Faro przykładowy wzór. Dość często widzę w przyzwoitej cenie, a mam sporo punktów payback i mogę wykorzystać. Stacjonarnie widziałam tylko tą z flaneli raz, że nie lubię tego materiału dwa, że cieniutka strasznie. Dziś dostałam herding, bo młody fan wielki, ale powiem szczerze, że spodziewałam się lepszej jakości. Kolorki owszem fajne, ale dość sztywna (już z pralce, zobaczymy co później będzie) i wykończenie tzn. zapinanie na guziki dość nieelegancko zrobione. Z Faro mam satynę bawełnianą jedną i jestem zadowolona, ale ciekawi mnie jak wypada ta ich dziecięca bawełna. Może ktoś napisze jak wykończenie zapinania - zamek, guziki, na łączeniu czy "zakładka" zrobiona...takich detali niestety nie widać na fotce, bo tylko jedna strona pokazana. A może polecicie jeszcze inną dla chłopca fajną, "bajkową" i w rozsądnej cenie oczywiście, rozmiar 100x135, bawełna gładka. Nie Klupś, Drewex, bo dziecko już za duże na ich wzory, tzn. cieszy się z takich bardziej kolorowych, z postaciami z bajek.
      • natalek79 Re: smyk.com kto płacił punktami payback 02.10.13, 11:05
        Oczywiście doczytałam, że ta zalinkowana Faro zapina się na zamek, ale ciekawi mnie czy na łączeniu czy po prostu na jednaj stronie jak np. Drewex.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka