Dodaj do ulubionych

Wystawianie na Tablicy przez Allegro

03.10.13, 11:46
Chcę wystawić zabawki, wcześniej tak robiłam, wystawiałam przez formularz Allegro i wyskakiwało pytanie czy chcesz wystawić przez tablica.pl. Wtedy dany przedmiot był widoczny i na Allegro i na Tablicy. Teraz próbuję tak zrobić ale nie pojawia się pytanie o Tablicę. Czy coś się zmieniło?
Obserwuj wątek
    • lia Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 03.10.13, 12:56
      Może ustawiłaś przesyłkę? Na tablicę wchodzi tylko to, co jest wyłącznie z obiorem osobistym. I z tego, co pamiętam tylko niektóre kategorie rzeczy można było wystawiać jednocześnie tu i tu - meble na pewno, suknie ślubne, nie mam pełnej listy.
      • la-luz Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 04.10.13, 12:09
        Nie zdążyłam jeszcze ustawić przesyłki, jak wystawiałam ostatnio na tablicy przez allegro to ten komunikat z pytaniem o tablicę wyskakiwał na początku, chyba zaraz po wybraniu kategorii przedmiotu, a teraz nie wyskakuje taka opcja wyboru (tylko standardowy formularz allegro). Myślałam, że może ma to coś wspólnego z cennikami dostaw ale opcja z tablicą nie działa i przy zdefiniowanych cennikach dostaw i bez ustawionych cenników.
    • kielbasia Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 03.10.13, 14:19
      tez nie moglam tak zrobicsmile a troche dzieki temu moglam zaoszczedzicsmile
      • mysiam Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 03.10.13, 18:39
        wyjaśnijcie mi proszę taką kwestię:
        jesli wystawię jednocześnie i tu i tu ,to co ,jeśli np ktoś zalicytuje juz a ja będę miala kupca przez tablicę ?
        wycofuję tamtą ofertę na all?
        lub odwrotna sytuacja :mam kupca przez tablicę ,ale dopóki rzecz nie ejsty odebrana ,nie mam gwarancji ,ze sie na pewno sprzeda, jednoczesnie ktoś zalicytuje na all -jak z tego wybrnąć ?

[/b]
        • asiaiwona_1 Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 03.10.13, 20:11
          to nie jest wystawiane tu i tu. wystawiane jest na tablicy a na allegro jest tylko widoczne.
          • mysiam Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 04.10.13, 17:10
            aaaaaaa!! takie buty!
            dzięki za wyjaśnienie wink
    • lilu5 Czy działa?? 25.10.13, 18:07
      Czy ktoś wystawiał ostatnio rzeczy na Tablicy poprzez Allegro?
      Działa wam ta opcja, tak jak dawniej? Bo mi nie sad
      • szybcia1 Re: Czy działa?? 25.10.13, 18:18
        Próbowałam dziś wystawić przez all na tablicy i nie wchodzi mi. 3 razy podchodziłam i ani razu nie weszło a wcześniej dało się tak wystawiać. Coś pozmieniali.
    • la-luz Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 25.10.13, 18:38
      Ta opcja już niestety nie działa sad Pisałam do allegro i tak mi odpowiedzieli. Czyli zostaje albo allegro albo tablica.
      • lilu5 Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 25.10.13, 20:24
        no pięknie... coraz to nowe udogodnienia allegro wprowadza...
        oni to potrafią zachęcić człowieka sad sad sad
        • krasulas Re: Wystawianie na Tablicy przez Allegro 25.10.13, 21:31
          może nie chcą mieć nic wspólnego z coraz to bardziej popularnym naciągactwem na tejże Tablicy... co nie oznacza, ze na all...go nie masmile
          ja też wystawiałam rzecz wielkogabarytową i myślałam, że przez tablicę puszczę automatycznie... kiszka...sprzedałam z wysyłką (bo awaria techniczna nie pozwoliła mi uaktywnić jedynie odbioru osobistego)
          i teraz...prowizja całkiem spora do zapłatyuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka