alexia.x 16.10.13, 10:57 Mam w domu 6cio letnią fankę kucyków my little pony chciałabym jej kupić nowy zestaw lego czy z lego jest jakiś zestaw tematyczny z kucykami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexia.x Re: LEGO my little pony 16.10.13, 11:42 dzięki, a widziałyście gdzieś dostępne? gdzie mogę nabyć takie klocki? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: LEGO my little pony 16.10.13, 12:05 Nie widziałam w żadnym sklepie w swoim mieście, mam też niedaleko sklepik, którego właściciel sprzedaje głównie lego (nowe i używane) i nie miał ich. Szukałam parę mcy temu na prezent i nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: LEGO my little pony 16.10.13, 12:08 DZIEWCZYNY, przeczytajcie proszę co tam jest napisane - wrzućcie w google tłumacz jak nie znacie angielskiego tam jest wyjaśnienie dlaczego zarzucili projekt i nie ma/nie będzie takich klocków... ech Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: LEGO my little pony 16.10.13, 12:10 Z tekstu pod spodem wynika ze takich klockow nie ma. Jest to jakis projekt nie do realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jked79 Re: LEGO my little pony 16.10.13, 12:10 CUUSOO jest japońskim partnerem LEGO. Jeśli pomysł umieszczony na ich stronie internetowej otrzyma 10000 (pierwotnie 1000) zwolenników to ma szansę zostać wyprodukowany jako oficjalny zestaw LEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: LEGO my little pony 16.10.13, 12:38 Ale z tego co widzę to przy większej ilości klocków lego nie będzie problemu ze złożeniem takiej budowli Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: LEGO my little pony 16.10.13, 12:59 > Ale z tego co widzę to przy większej ilości klocków lego nie będzie problemu ze > złożeniem takiej budowli O tym samym pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś