Dodaj do ulubionych

kalendarze adwentowe z TKMaxx

22.10.13, 18:49
ładnie proszę o opinie na temat ichnich kalendarzy-widziałam z polly pocket i hot wheels, za 30 zł pewnie szału ni ma, a co jest i czy dzieciom podobały się. Dzięki smile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 22.10.13, 21:10
      ale to nie sa ichnie kalendarze. to kalendarze mattel u nich sprzedawane.
      co w nich jest mozna sobie wygooglac.
      córka kiedys miała ten z polly, tam jest jedna lalka+akcesoria.
      w tychz hotwheels czesci do skłądania auta.
      https://i.pgcdn.com/pi/80/56/57/805657677_260.jpg

a tak wogole to chyba zaden tego typu kalendarz "szału nie robi" bo jest albo klocek, albo inna pierdółka.
      jakby taki kalendarz zrobił Apart albo cos to moze szał by był wink
      • patatajowa Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 22.10.13, 21:13
        https://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/$T2eC16ZHJHwE9n8ii1NbBQW1rPeJ8w~~48_20.JPG
        nawet jesli widziałas inne to i tak w kazdym rzeczy sa w tym samym stylu.
        • afroddytta Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 22.10.13, 21:32
          A czy po złożeniu to ten samochód jest jakiś sensowny czy raczej do kosza? Mam chłopców więc to mnie interesuje., chyba, ze są jeszcze jakieś inne?
          A czy one już teraz są w sprzedaży, warto pojechać?
          • jesuisunpapillon Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 22.10.13, 21:36
            pytanie czy jeszcze się ostały, ja drapnelam u siebe w miescie ostatni jaki byl tylko taki kalendarz z hot
            - duzo bylo za to z hello kitty i disneya ksiezniczki
            • afroddytta Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 22.10.13, 21:40
              A kiedy byłaś? Podobno w tygodniu dokładają i wtedy tłumów nie ma, ja bym własnie była w ciągu dnia, ale mam daleko i bardzo nie po drodze, więc dlatego się zastanawiam czy i kiedy jest sens jechać. I jaka jakość przede wszystkim.
    • slonko1335 Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 23.10.13, 09:22
      Moim zdaniem te kalendarze to porażka. Co dziecku z kawałka samochodu lub kawałk lalki którym nijak nie można się bawić dopóki nie ma wszystkich części i nie złoży całości-moje dzieici yłyby w każdym razie rozczarowane i tak miałabym je 24 dni trzymać? JUż lepiej sprawdzają się według mnie takie które codziennie mają jakąś figurkę na przykład którą można się oddzielnie pobawić i potem te figurki można jakoś razem złożyć w jakaś scenkę.
      Sygnaturka się zgubiła....
    • kornnella Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 23.10.13, 10:33
      pisałam w innym watku o Hot Wheelsowym, tym który podlinkowała Patatjowa - 22 śmieci i 2 resoraki. I nie wiem czy tak szybko schodzą, bo jak kupowałam go na %% i to już przy 2 przecenie jakoś styczeń/luty
    • scarlett74 Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 29.10.13, 16:45
      Pal licho, byłam i nabyłam-hot wheels, księżniczki, hello kitty.Były też tak jak pisałam poprzednio polly pocket i pieski chi chi love.Ale widać, sezon się zbliża, bo "przeceniają" kalendarze ,z 25 na 30, z 30 na 40uncertain , ale jeszcze nie wszystkie wink
    • scarlett74 Re: kalendarze adwentowe z TKMaxx 29.10.13, 16:47
      I jeszcze jak macie fanki księżniczek to małe lalki księżniczki z dwiema sukienkami są po 15 zł.
    • kornnella I obniżka 29.10.13, 17:12
      Hot Wheels z autkiem na 24 dni -chyba autoskładak miał dziś %% z 29 na 22 zł. Na dziewczęce nie patrzyłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka