Dodaj do ulubionych

kozaki/śniegowce chłopięce Warszawa

23.10.13, 16:33
czy ktoś może podpowiedzieć gdzie teraz w W-wie szukać kozaków chłopięcych w dobrej cenie?!
byłam w Deichmanie, CCC i Decathlonie ale jakoś nic nam nie pasowało... uncertain
macie jakiś pomysł gdzie jeszcze szukać? ecco, primigi to nie moja półka cenowa...
a może Vemonty gdzieś w W-wie można dostać?
Obserwuj wątek
    • erty02 Re: kozaki/śniegowce chłopięce Warszawa 23.10.13, 21:39
      Od jutra rana w Lidlu śniegowce Lupilu i Pepperts po 55zł rozmiary od 24 do 35.
      www.lidl.pl/cps/rde/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=96
      • moniawozia Re: kozaki/śniegowce chłopięce Warszawa 23.10.13, 21:49
        świetnie tylko zwróćcie uwagę na ich elastyczność bo sztywnymi moja znajoma zniechęciła dziecko do chodzenia w utach...
        • dr.aga77 Re: kozaki/śniegowce chłopięce Warszawa 24.10.13, 10:25
          jakoś do tych lidlowych nie mam przekonania-nie widzę ich jako jedynych butów zimowych...
          zresztą jakbym dotarła do sklepu ok. 18-tej, to pewnie tylko echo by po tych butach zostało suspicious
          • erty02 Re: kozaki/śniegowce chłopięce Warszawa 24.10.13, 11:15
            Rok temu kupiłam młodszemu synowi inne Lidlowe jako zapasowe, miałam jeszcze Ecco - jestem fanką tej marki. Syn wolał chodzić w lidlowych, Ecco założył może kilka razy.
            Na tę zimę mam już Ecco, Superfit i lidlowe - modele zeszłoroczne. Ciekawa jestem, które buty w tym roku wygrają. Jeśli będzie powtórka, zostanę fanką lidlowych butów smile
            • dr.aga77 Re: kozaki/śniegowce chłopięce Warszawa 24.10.13, 11:56
              tylko ostatnio nasłuchałam sie, że jednak niezbyt ciepłe są i przemakają uncertain
    • aniapet kozaki w Lidlu - pytanie 24.10.13, 11:49
      Zakupił już ktoś te kozaczki z Lidla? Jak wyglądają? Chodzi mi konkretnie o modele chłopięce.
      • afroddytta Re: kozaki w Lidlu - pytanie 24.10.13, 12:45
        Ja dziś kupiłam rozm. 31, ogólnie bez rewelacji, te poprzednio były ładniejsze i wyglądały na solidniejsze, ale syn mi nie dorósł do zimowych kupionych na wyprzedażach i został bez butów, więc mam nadzieję, ze dadzą radę. Ogólnie miałam w zeszłym roku, ale inne z Lidla i syn uwielbiał je, miałam też dla młodszego r. 24 i też się supersprawdziły. Także zimowe były ok, ale kupiłam też w zeszłym roku na przecenach dla starszaka takie ich gumowane śniegowce wiązane na sznurówki i te były beznadziejne, syn mówił, że mu nogi marzły jak założył na dłużej na śnieg, więc tamtych nie polecam.
        A przy okazji wspomnę, ze znalazłam Lidla gdzie się dziś stawiłam na otwarcie i było kulturalnie, mało osób, bez bitew i walki się odbyło wink

A orientujecie się kiedy się zaczną wyprzedaże/przeceny tegorocznych zimowych butów i gdzie polecacie? Już ciśnienia nie mam bo jedne buty ma, ale na wyprzedażach chętnie mu dokupię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka