Dodaj do ulubionych

które kozaki Crocs wybrać ?

29.10.13, 20:40
Potrzebuje wygodnych butów na zimę , chodzę dużo z wózkiem smile
Crocsy mam sprawdzone ,ale wersje letnią- nie znam wygodniejszych butów
Waham się nad dwom modelami -doradźcie mi proszę, obydwa w kolorze espresso

model 1 :
www.crocs.pl/crocs-womens-modessa-suede-button-boot/14536,pl_PL,pd.html?cid=060&cgid=women-footwear-boots
model 2 :

www.crocs.pl/crocs-berryessa-tall-suede-boot/12930,pl_PL,pd.html?cid=060&cgid=women-footwear-boots
https://www.suwaczki.com/tickers/km5sjw4zjhtt3jaj.png
Obserwuj wątek
    • zana781 Re: które kozaki Crocs wybrać ? 29.10.13, 20:48
      Corce kupilam w tym roku Berryessa, poki co miala kilka razy na nodze i jest barzdo zadowolona.
      • alexalexa Re: które kozaki Crocs wybrać ? 29.10.13, 20:59
        mam berryessy - polecam w 100%, lekkie, ciepłe, niezawodne
        • alexalexa Re: które kozaki Crocs wybrać ? 29.10.13, 21:00
          aaa, na schaffashoes są w promo na halloween
          ale u nich lepiej brac za pobraniem
          • zana781 alexalexa 29.10.13, 21:04
            Czy buty te sprawdzily sie w mrozy, czy sa raczej tylko na cieple dni.Mamy oczywiscie jeszcze skorzane oficerki,ale te sa takie wygodne i obawiam, sie,, ze corka nie bedzie chciala z nich zrezygnowac.
    • pe-likanek Re: które kozaki Crocs wybrać ? 29.10.13, 21:11
      Mam te drugie z dwóch kolejnych sezonów. Jedne są ocieplone, drugie nie. Te nieocieplone zalozylam kidys jak bylo trochę ponad 0 i nogi strasznie mi zmarzły. Radze więc sie upewnić czy nadają się na zimę. Corki maja takie same z obecnej kolekcji i chodzą w nich teraz, uważam, ze na mroźna zimę raczej sie nie nadają. Co do wygody - sa boskie!
    • ally80 Re: które kozaki Crocs wybrać ? 29.10.13, 21:39

pisze ze są ocieplane te berryessa smile dziewczyny a jaki macie kolor czarny czy ten espresso?
      • zana781 Re: które kozaki Crocs wybrać ? 29.10.13, 21:43
        espresso
    • ally80 Re: które kozaki Crocs wybrać ? 29.10.13, 22:37

• pia_ Re: które kozaki Crocs wybrać ? 30.10.13, 08:34
      Tylko uważaj, crocsy mają podeszwę, która jest bardzo śliska na oblodzonych chodnikach. Zaliczyłam w nich tyle upadków, jak w żadnych innych butach zimowych. Potem stosowałam nakładki z kolcami smile
      • alexalexa Re: które kozaki Crocs wybrać ? 30.10.13, 09:53
        mam czarne, w czasie mrozow mnie osobiście nogi nie marzły, ale wypowiadać się nie chcę, bo ja nie ze zmarzluchów
    • ally80 Re: które kozaki Crocs wybrać ? 31.10.13, 15:09
      witam ponownie , dzisiaj doszły moje beryessy ,są super mega wygodne i bardzo mi się wizualnie podobają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka