corrina_f1 31.10.13, 12:55 Ponoć niedługo za 9 pieczątek, mają być jakieś analogicznie do zeszłego roku. Wiadomo, jakie zestawy ? W cenie ok 30 zł chyba, normalnie coś kolo 180. Nie znam detali wiec może ktoś bardziej zorientowany coś doda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Klocki na stacjach BP 31.10.13, 12:58 jakies zestawy klocków Cobi-przed chwila słyszałam w radiu reklame, wiec chyba nie kosztuja 180 zł Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Klocki na stacjach BP 31.10.13, 13:00 Już od połowy października rusza kolekcjonerska świąteczno-zimowa promocja paliwowa na wszystkich stacjach BP z kontynuacją specjalnej limitowanej edycji klocków marki COBI, w trzech unikalnych na rynku zestawach do zebrania, oczywiście z logo BP: samolot, lotnisko oraz helikopter. Wystarczy, że klient zbierze 15 promocyjnych gwiazdek na swojej karcie PAYBACK, i będzie mógł zakupić jeden z trzech oferowanych zestawów klocków kierowcy w promocyjnej cenie 32 zł, czyli prawie 70% taniej niż rekomendowana przez producenta cena sprzedaży (cena rekomendowana każdego z zestawów wynosi 100 złotych brutto). Każde 10 litrów paliw BP ULTIMATE = 2 gwiazdki Każde 10 litrów paliw regularnych = 1 gwiazdka Narzędziem do zbierania promocyjnych gwiazdek jest karta PAYBACK Klienta. Promocja na naszych stacjach twa od 16.10.2013 do 07.01.2014 lub do wyczerpania zapasów. Pełny regulamin jak ktos chce to na stronie jest. ja zbierałam lego u nich w lecie ale teraz specjalnie nie bede jezdzic i tankowac Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Klocki na stacjach BP 31.10.13, 16:46 jakie Lego było na BP w lecie? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Klocki na stacjach BP 31.10.13, 20:45 przepraszam moj błąd. nie na bp tylko na szelu. www.newsauto.pl/shell-kultowe-modele-ferrari-z-klockow-lego/ Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Klocki na stacjach BP 31.10.13, 15:41 Nie zbieram stempelków bo w mojej okolicy nie ma BP. Ale dzięki temu wątkowi zajrzałam na stronę Orlen Vitay. I też mają lego za punkty (wcześniej chyba nie mieli). Odpowiedz Link Zgłoś