megi-84 01.11.13, 08:06 Macie jakis pomysl na znizke w sklepie sizeer? Jak ja szybko uzyskac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumija Re: sizeer- znizka? 01.11.13, 15:06 ze stacjonarnego mam kartę rabatową, ale chyba tzreba zrobić zakupy za min. 200zł i przez 3 mce jest rabat 10%, nie wiem czy naliczają od pierwszych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
76aga Re: sizeer- znizka? 01.11.13, 22:56 30.10. dostałam maila: "Do -20% na wszystko w SizeerClub Poszukujesz odjechanych butów na nowy sezon? Chcesz odświeżyć swoją garderobę? Wpadnij do nas i przebieraj we wszystkim, co mamy w ofercie. Do 3. listopada przystąp do SizeerClub a każdy produkt, który wpadnie Ci w oko kupisz 10% taniej. Jesteś już Klubowiczem? Okazja łączy się z Twoim rabatem Klubowym, co oznacza że możesz zyskać do 20% zniżki! Rabat nalicza się od ceny aktualnej i obejmuje także produkty w obniżonych cenach. Przyjdź teraz – czekamy na Ciebie w salonach stacjonarnych Sizeer oraz na e-Sizeer.com." i oczywiście *szczegóły w regulaminie Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: sizeer- znizka? 02.11.13, 07:42 widzialam to tylko o ile dobrze rozumiem to najpierw musze zrobic zakupy za 200 zl (zeby byc czlonkiem sizeer club) czy sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-hanki Re: sizeer- znizka? - podbijam 04.02.14, 07:13 wiecie może coś na temat aktualnej zniżki, członkiem klubu nie jestem, bo to moje pierwsze zakupy, ew. chętnie przygarnę kod rabatowy o ile ktoś nie korzysta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: sizeer- znizka? - podbijam 04.02.14, 09:34 nie ma kodow, wpisujesz numer swojej karty. Odpowiedz Link Zgłoś
janek628 Re: sizeer- znizka? 11.01.17, 13:44 Posiadam karte i konto ze zniżką 10% do sizzer jeśli ktoś chce prosze pisać na maila jano628@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś