Dodaj do ulubionych

miecz star wars

03.11.13, 15:30
Jesli mój syn chce miecz star wars- najlepiej świecący- to co on chce? Podpowiecie mi coś? Bo dużo jest tych mieczy Star Wars na all. Może Wasze dzieci mają takie coś?
Obserwuj wątek
    • dorotadu Re: miecz star wars 04.11.13, 10:20
      też chcę kupić pod choinkę dla mojego 5 latka więc chętnie przeczytam co polecacie
    • leila78 Re: miecz star wars 04.11.13, 10:54
      zaczynamy od tego, że są oryginalne Hasbro na licencji i wszystkie inne. Mamy w domu:
      - no name niebieski, składany, nie świeci i nie ma dźwięku
      - Hasbro czerwony podwójny, składany bez dźwięku i bez światła
      - Hasbro fioletowy składany, świecący, wydający odgłosy walki przy uderzeniach
      Reasumując z Hasbro masz:
      - ultimate: świeci i ma odgłosy ale się nie składa
      - droższe składane z odgłosami i światłem
      - tańsze składane bez światła i dźwięku (niech Cię nie zmyli sama nazwa "miecz świetlny")

Acha, u nas młody nie rozstaje się z tym no name bez dodatkowych funkcji, pojedynczy Hasbro imitujący dźwięki wybiera tatuśwink Podwójny leży i kurz zbiera.
    • leila78 Re: miecz star wars 04.11.13, 11:01
      acha, gdybym miała kupować teraz miecz to wybrałabym Hasbro niebieski ze światłem i dźwiękiem Anakina Skywalkera - na all za 128 zł
      • o_l_a3 Re: miecz star wars 04.11.13, 12:23
        dzięki Leila,
        czyli coś takiego byś wybrała:
        allegro.pl/star-wars-miecz-swietlny-anakin-skywalker-hasbro-i3665676637.html?
    • clara84 Re: miecz star wars 13.11.13, 11:10
      polecam ten: rozkłada się po wciśnięciu przycisku, wydaje dźwięki, no najważniejsze, ROZŚWIETLA SIĘ smile jest niebieski - tzn że należy do głównego (pozytywnego) bohatera: bit.ly/HTgBBh
      • mamusiajaska Re: miecz star wars 13.11.13, 11:37
        Zapytaj syna po której stronie mocy chcę być. mam dwóch synów. ma czerwony miecz vadera który sam się rozsuwa po naciśnięciu guzika i ten był bardzo drogi a drugi ma zielonego trochę prostszego składanego. Obydwa oczywiście orginalne hasbro
      • amalota Re: miecz star wars 13.11.13, 12:43
        To ja się podłącze pod pytanie. Mój syn chce taki rozkładający się automatycznie (przyciskiem czy innym ustrojstwem), świecący i wydający odgłosy, ale... musi się całkowicie chować w rękojeść, a nie zostawać ostatnia część wysunięta. Są takie na pewno, bo dwóch jego kolegów ma, a ja nigdzie nie mogę takich dostać. Przeszukałam allegro, amazona i ebay. Pytałam rodziców, ale jedni nie pamiętają gdzie kupili, a drudzy dostali od znajomych ze Stanów uzywany. Czy ktos może wskazać mi ten mieć, gdzie go kupię? Czy może po prostu przestali je produkować? Aha, i najlepiej, żeby to był miecz tych dobrych czyli zielony, niebieski itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka