Dodaj do ulubionych

Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie

04.11.13, 08:58
W tym winterqueen (105PLN) i siberia (110PLN):
shopeu.ecco.com/pl/pl/dzieciece#page=1&price=16-570&order=price_asc
Obserwuj wątek
    • agul80 Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 09:08
      Niestety nie ma juz naszego rozmiaru 31
    • kr.kr Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 09:18
      Znikaja (nawet z koszyka) w niewiarygodnym tempie :0 qrcze!
      Wyciagneli mi ze 3 czy 4 pary i teraz juz nic mi sie nie przyda z tego co zostalo crying
      • patatajowa Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 09:23
        sie nie dziwie z atakie ceny niektórych wink
        dla moich dzieci nic nie ma -chyba stety bo musiałąbym zamówić tongue_out
    • monikaj21 Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 09:21
      Dzięki smile
      • edyta_32 znacie ecco Rugged terrain? 04.11.13, 09:40
        Dziewczyny dla mojej ostały sie tylko jakies ecco rugged terrain -znacie je? warto? na zime sie nadają wink ?
        -----
        Mama CUDOWNEJ CÓRECZKI
        Julia 27.08.2009
        • agni71 Re: znacie ecco Rugged terrain? 04.11.13, 10:15
          Mam rugged terrain na tę zimę dla jednej z córek. Jeszcze nie noszone, dość niskie mi się wydają, ale może dadzą radę. Tylko nie wiem, czy konkretnie o ten sam model chodzi, moje są z zeszłorocznej chyba kolekcji.
    • nexan Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 09:52
      Udało mi się zamówić smile Kupiłam 1 parę zimowych i szukałam kolejnej. Ale już nic nie udało mi się zamówić. Rozeszły się w mgnieniu oka smile Dziękuję za info smile
      • adelaf Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 09:59
        jeszcze zostały jakieś ecco na boozt.com
        • agul80 Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 11:25
          Wielkie dzieki, kupilam syberia kids smile
    • gaga-sie Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 10:31
      smile Kupiłam 2 pary. Dziękuję!
      • annaparzonka Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 10:33
        a ja nic nie kupilam sad((( brak rozmiaru
    • sagaa Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 10:33
      Kupiłam córce buty na wiosnę smile. Wielkie dzięki dla autorki wątku.
    • asiaw14 Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 10:57
      ach szkoda ze juz rozmiarow nie ma...
      • gaga-sie Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 11:00
        Znikały w oczach.
    • lee_a Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 11:17
      jak tak to wchodzę od rana na Zakupy.. a dziś przegapiłam... no nic, czekam na następne okazje
      • car.in Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 12:02
        Nie widzę żadnych w takich cenach... wszystko powyżej 250 zł.
        • agul80 Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 12:05
          Wykupione, znikaly w ciagu paru minut
          • jagnabogusz Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 13:54
            niestety moje zamówienie zostało anulowane szkoda nie ma rozmiaru
            • gaga-sie Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 04.11.13, 14:55
              Ja dostałam na maila paragony sprzedaży, co chyba już pieczętuje zakupy, mam nadzieję...
              • kaliaa Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 07.11.13, 09:13
                Właśnie dostałam paczkę z butami zakupionymi w tej akcji. Dziękuje bardzo za cynk. Kupiłam ecco jade dla młodego przecenione z 389 zł na 116 zł. Najlepsze jest to, ze myślałam ze kupuje brązowe, a dostałam piękne szare cieniowane, z zielonymi wykonczeniami. Idealnie pasujące do kurtki młodego! Oby tylko rozmiar był dobry! Sprawdzę jak dzieć wróci z przedszkola. Zamówiłam tez młodej baleriny ecco biomy za 134 zl ( cena regu. 269) , wiec tu mniej szalowa obnizka, ale cena tez dobra.
                Jestem bardzo zadowolona z tych zakupow, acz skok ciśnienia podczas tej akcji miałam wielki, tak błyskawicznie jeszcze zakupów nie robiłam!
                • nexan paragon? 10.11.13, 16:56
                  Zakupiłam u nich buty, ale nie mam paragonu, ani faktury. Otrzymałam tylko formularz zwrotu. Też tak macie?
                  • erty02 Re: paragon? 10.11.13, 16:59
                    przysyłają paragon elektroniczny, powinnaś mieć w mailach
                    • nexan Re: paragon? 10.11.13, 17:02
                      Faktycznie smile Dziękuję! smile
    • joan-nako Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 13.11.13, 09:37
      Mnie też udało się zakupić 2 pary butów ecco, za 200 zł. Przyszedł mail z potwierdzeniem zakupu, potem z informacja o wysyłce, a wczoraj z informacją o zwrocie . Zdziwiło mnie to, bo buty do mnie nie dotarły, więc zadzwoniłam. Miła pani powiedziała że nie wiadomo dlaczego kurier butów mi nie dostarczył i wróciły, ale mnie bardzo przeprasza. No nie spodobało mi się to, pani zaoferowała rabat 20 proc.. ale to mi nie zrekompensuje straty, poza tym w dziecięcych przecenionych butach bida z nędzą. Powiedziałam ze złożę skargę w UPS, na co pani powiedziała że zapyta menagera jak mogą mi zadość uczynić i oddzwoni. I co się okazało, buty nie były nawet wysłane, bo ich nie było i bardzo przepraszają. A na pocieszenie dostanę " kosmetyki do pielęgnacji obuwia" . Pasta do butów pewnie się przyda, ale tak się cieszyłam z tych zakupów... a tu nic. Trudno, może mi się uda następnym razem. A wy dostałyście swoje zamówienie?
      • magiiia Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 13.11.13, 10:11
        Szkoda, że się nie udało sad.

Ja dostałam - dwie paczki, w sumie 5 par. Stwierdzam, że wpadłam w eccoholizm.
        Raz tylko nie zdążyłam zapłacić za sandały męskie (ale to już po tej akcji), bo były jakieś trudności techniczne i wtedy zamówienie zostało anulowane. Na szczęście dwa dni później pojawił się nawet ciut fajniejszy model w tej samej cenie, więc nawet lepiej wyszło.
        • gaga-sie Re: Ecco dziewczęce w bardzo dobrej cenie 13.11.13, 11:09
          Ja dostałam, 2 pary w oddzielnych zamówieniach. Niestety baleriny Ecco Alicia, które wzięłam dla siebie są za duże, więc chyba odeślę, albo odsprzedam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka