czekola-da 06.11.13, 14:54 Smak młodości Kiedyś był z Cukrogalu, a teraz jakaś firma produkuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: Gdzie kupię BLOK CZEKOL.? 06.11.13, 14:57 Mysle, ze najlepiej w domu wyprodukowac. jest bardzo prosty w wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: Gdzie kupię BLOK CZEKOL.? 06.11.13, 15:04 www.e-commerce.pl/zdjecia/Pozostale-slodycze-i-przekaski/Blok-orzechowy-3762-big.jpg Wawel robi, ale ciężko go kupić Odpowiedz Link Zgłoś
basiamak27 Re: Gdzie kupię BLOK CZEKOL.? 06.11.13, 16:31 kupiłam ostatnio ten z wawelu bo miałam straszną ochotę właśnie na blok- no i nie jest to "ten" smak dzieciństwa. w weekend robiłam sama wieczorem- 10 minut pracy a smak zdecydowanie TEN Odpowiedz Link Zgłoś
czekola-da Basiamak27 06.11.13, 16:48 A w jakim sklepie kupiłaś ten blok? w sieciówce? Pytam, ponieważ szukam go i wydaje mi się, że Wawel już go nie produkuje ( na ich stronie w ofercie nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
anetos00 Gdzie kupię BLOK CZEKOL.? 06.11.13, 17:01 Są też takie bloki czekoladowe w lekko "komunistycznym" wydaniu, ale moim zdaniem przypominają te z dzieciństwa. Nazywają się Bambo oraz Skrzat.W Szczecinie spotykam je w sklepach Społem albo małych sklepikach ze słodyczami. Odpowiedz Link Zgłoś
herkama Re: Gdzie kupię BLOK CZEKOL.? 06.11.13, 17:02 W piekarniach Oskroba. Jest fantastyczny Odpowiedz Link Zgłoś