zona.102 12.11.13, 00:23 Nigdy nic nie kupowalam tam, cena w funtach, konto w zlotowkach -ponosze jakies dodatkowe koszta? Prosze o szybka odpowiedz bo juz chcialabym wpisywac nr karty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joann79a Re: Można usunąć. 12.11.13, 08:43 a mozesz zdradzic co sie dowiedzialas? tez zamierzam kupic corce danchaira i nie wiem czy mi sie oplaci, po jakim kursie Cie podliczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Można usunąć. 12.11.13, 08:49 mbank.mnie przeliczają funty na euro i dopiero euro na zl.Nie mam zadnych dodatkowych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Można usunąć. 12.11.13, 11:01 ktosco napisała: > mbank.mnie przeliczają funty na euro i dopiero euro na zl.Nie mam zadnych dodat > kowych kosztów. Dodatkowych nie, ale to przewalutowanie kosztuje cię de facto wyższy kurs funta niż w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Można usunąć. 12.11.13, 11:04 cos za cos... mozna kupic drozej w Pl, mozna zalozyc konto walutowe,mozna chodzic po całym miescie zeby znalezc kantor z lepszym kursem walut i mozna zapłacic bezproblemowo kartą Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Można usunąć. 12.11.13, 13:11 "przewalutowanie kosztuje cię de facto wyższy kurs funt " ta wyzsza kwota do 0,30 zl za funta także i tak mi się oplaca zamawiac samemu bezposrednio Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Można usunąć. 12.11.13, 09:51 zeby sie czegos dowiedziec w tym temacie dzwonisz do banku w ktorym masz karte którą zamierzasz płacić. wszelkie koszty i oplaty sa zwiazane z bankiem a nie z amazonem. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Można usunąć. 12.11.13, 12:36 Dzięki patatajowa, liczylam na Twoja odpowiedz, zawsze sa pomocne. Rzecz ktora chce kupic jest tansza o 100zł niż w Polsce wiec nawet jeżeli coś tam drożej policzą to tak i tak jestem do przodu Odpowiedz Link Zgłoś