Dodaj do ulubionych

Jaki model spacerowki?

12.11.13, 07:56
Chce zakupic corce spacerowke bo w gondoli sie juz nie miesci. Jaki model mozecie polecic? Taka ktora rozklada sie na plasko,solidna itp.
Obserwuj wątek
    • trusia29 Re: Jaki model spacerowki? 12.11.13, 09:37
      Mam dwie - jedną ciężka, z dużymi pompowanymi kołami (była w komplecie z gondola i fotelikiem samochodowym) na nasze wiejskie drogi, do lasu itd. Cieżka jak cholera ale sprawdza się w trudnym terenie. A drugą lekką, miejską, żeby się nie szarpać z wkładaniem do auta czy noszeniem, tzw. parasolkę, ale dość solidną Chicco (modelu nie pamiętam teraz), ale koła ma takie średnie, nie maleńkie. To jest wózek rozkładany niemalże na płasko, ma wkładkę dla niemowląt (we Włoszech wożą w takich dzieci od urodzenia i dla takich jest dopuszczony).
      • trusia29 Re: Jaki model spacerowki? 12.11.13, 09:40
        Tylko mój 17 miesięczny dzieciak wcale już w wózku nie chce jeździć odkąd zaczął chodzić stabilnie i całkiem samodzielnie, czyli od lipca. Prawie nie używamy wózków... Nawet do sklepu nie zabieram, tylko wsadzam go w taki na zakupy - chwile w nim zawsze posiedzi a ja z językiem na brodzie oblatuję sklep.
    • wardzka Re: Jaki model spacerowki? 12.11.13, 09:50
      forum.gazeta.pl/forum/w,572,147878256,147878256,jaka_spacerowka.html
      • ambrozja Re: Jaki model spacerowki? 12.11.13, 17:22
        Przede wszystkim określ swoje potrzeby. Nie ma wózków idealnych i pasujących dla wszystkich. Inny sprawdzi sie np. gdy mieszkasz w domku a inny gdy na 4 piętrze bloku bez windy.
        Otrzymasz dowiem tysiąc propozycji lub rad nie koniecznie dobrych dla ciebie i na miarę twoich potrzeb.
        • andzia25874 Re: Jaki model spacerowki? 12.11.13, 21:05
          Dziekismile na zime sciagne gondole i zamontuje spacerowke a na wiosne poszukam czegos lzejszegosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka