Dodaj do ulubionych

smyk - kod rabatowy poszukiwany

12.11.13, 16:57
muszę zrobić tam zakupy i szukam jakiejś zniżki wink
Obserwuj wątek
    • ladydaisy Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 12.11.13, 19:37
      a musisz koniecznie kupować w Smyku? Ceny wyższe niż w innych sklepach, kupując przez stronę internetową wszystko jest ok, do czasu aż zdarzy się reklamacja (towar uszkodzony w dostawie). Wtedy klienta mają głęboko w ......
      Właśnie walczę z reklamacją po takich "okazyjnych" zakupach. W ramach rekompensaty dali mi kod rabatowy, którego nie sposób wykorzystać, bo wszystkie produkty które byłabym skłonna kupić są w promocji, a rabaty nie łączą się. Już wiem, że to był ostatni mój zakup u nich. Niepoważna firma i tyle....
      Nie wiem co chcesz kupić, ale warto poszukać gdzieś indziej. Bez kodu rabatowego zapłacisz pewnie mniej...
      • annagdynia Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 12.11.13, 20:56
        tak wiem, że nie warto tam kupować, ani w merlinie
        ale mam punkty=kasa niewykorzystane i zostało mi niewiele czasu, a
        mało mam tych pieniędzy więc jakby jakiś kod wink to może coś bym mogła tam kupić
        dobrze, ze chociaż dostawę do empik mam za darmo, to przynajmniej tego nie płacę
        właśnie nie wiem co można kupić na 9 zł big_grin
        jakąś książeczkę małą, może
    • annagdynia Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 12.11.13, 22:04
      ale jak to działa? coś mi odejmie od cen czy tylko pokaże promocje?
      • oaniaoania Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 12.11.13, 22:08
        to zależy, jaką promocję wybierzesz, czy jest napisane na stronie głównej "promocja", czy "kod". Jeżeli kod,to jest on podany po kliknięciu i w przypadku sklepów internetowych wpisuje się go w koszyku i cena jest obniżona o określoną wartość. "promocja" zawiera te oferty, które są dostępne dla wszystkich, ale po prostu są zebrane w jednym miejscu i nierzadko są to ciekawe oferty,na które sama bym nie trafiła,bo po prostu nie mam czasu śledzić wszystkich sklepów i ich promocji. Też nie chcę mi się przeglądać wszystkich ich kodów,więc często patrzę na te wyszczególnione jako topowe. No ale tam rzadko kiedy są produkty dla dzieci, więc trzeba sobie wyszukać po kategorii.
        • annagdynia Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 12.11.13, 22:28
          dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienie smile
          nie wiedziałam o co w tym chodzi wink
    • noo_noo Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 13.11.13, 09:48
      działa LuxMedSmyk -10% (kod jednorazowy z danego konta), dzięki niemu kupiłam fajne zestawy kreatywne djeco w bardzo dobrej cenie, ale nie wszystko opłaca się z tym kodem. Może bliżej grudnia będzie więcej okazji???
      • annagdynia Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 13.11.13, 09:51
        to już coś wink
        dzięki
    • derrymain Re: smyk - kod rabatowy poszukiwany 13.11.13, 17:49
      Info z newslettera:
      "Zabawki Smiki 15% taniej! Użyj kodu: czerwony
      Kod o id: czerwony będzie ważny do 18 listopada 2013r. do godz. 08:59 lub do wyczerpania zapasów.
      Kod należy wprowadzić podczas składania zamówień na stronie smyk.com. Kod rabatowy nie sumuje się z innymi kodami oraz promocjami organizowanymi przez smyk.com."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka