Dodaj do ulubionych

Kurtka puchowa Zara

13.11.13, 17:11
Chcę kupić córce płaszcz puchowy. Już wiem, że polecacie Benetton lub Gap ale szukam czegoś tańszego. Czy ktoś ma może dla córki płaszcz puchowy z Zary?
Taki Tekst linka
lub taki Tekst linka
A może możecie polecić ciepły płaszcz puchowy do 250 zł.
Poszukuję rozmiaru 128.

Obserwuj wątek
    • persa1 Re: Kurtka puchowa Zara 13.11.13, 23:59
      Wlasnie dzis otrzymalam benettona z zalando granatowy plaszczyk wlasnie ten polecany na forum
      śliczny zgrabny za 239 zł polecam
      • malinkowa81 Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 09:11
        Ja też kupiłam Benettona na wyprzedaży pod koniec poprzedniego sezonu, jeszcze taniej. Moim zdaniem kurtki Zary pozostawiają niestety wiele do życzenia..
      • katkago Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 11:45
        Persa1 mogę Cię prosić o linka do tego co kupiłaś?
        Czy to jest ten model?
        Tekst linka
        Granatowego nie widzę. Może wysprzedany? A kolor tego przeze mnie zalinkowanego to jaki jest w rzeczywistości? Może ktoś posiada i napisze.
        A jeśli chodzi o rozmiar to 128/134 będzie ok dla dziewczynki 6 lat , która ma teraz 126 cm a chudziną nie jest?
        Jaki jest teraz rabat do Zalando? Może skusiłabym się na taką Tekst linka

• patatajowa Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 13:09
          ja nie persa ale odpowiem,tak ,to jest ten polecany ciepły puchowy płaszcz z benettona, z kodem na 40 zl wychodzi za 239 zł.granatowego nie widze wiec pewnie sie wyprzedal.
          moim zdaniem w tym fasonie 6-latka o tym wzroscie sie utopi w rozm.128/134.
          zreszta w linku do watku który wkleiłam sa zdjecia i sa podane wymiary niektórych rozmiarow.
          i plaszczyk jest dosc szczupły wiec na tęższym dziecku moze sie brzydko opinac.
          • katkago Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 13:25
            Córka tęga nie jest, chudzielcem też nie.
            Czyli powinnam brać rozmiar 116/122? Czy jest szansa na to, że posłuży nam na dwa sezony? Tego oliwkowego nie ma w tym rozmiarze, musiałabym kupić ten droższy model granatowy.
            Podoba mi się, trochę droższy niż zakładałam ale z rabatem jakoś przeżyję smile
    • patatajowa Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 09:15
      widziałam obydwa te z zary. ten ciemny gruby i ciepły jest ale brzydki-materiał.
      ten jasny ładny kolor ale cieńszy i podstawowa wg mnie wada- nie ma zamka i jest za duzo miejsca miedzy guzikami do "podwiewania".
      na zalando masz tez inne puchówki, gratis zwrot wiec nic nie ryzykujesz i zawsze jest jakis kupon na min. 40 zł wink
    • heca7 Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 09:16
      Ja pojechałam z córką aby kupić ten z guzikami. Ale po założeniu córka się zaparła , że za długi, nie podoba się itd. Do tego na zdjęciu jest jaśniejszy niż w rzeczywistości. Nie kupiłam. Wzięłam krótszą, białą kurtkę. Też puchową.
      Z tym, że moja córka ma prawie 12 lat.
      Aha , ten drugi prezentował się ponuro.
      • persa1 Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 20:09
        ie otwiera mi sie teraz link, plaszczyk jest niedostepny juz
        ale jesli chcesz go kupic sprawdzaj czesto, one sie pojawiaja na zalando
        wiec sa jak najbardziej szanse go kupic
        i tak jak wyczytalam na forum moja corka ma 9 lat, typowy wzrost i płaszczyk idealnie w roz. 134-140, wiec idealnie pasuje do wieku
        a tak z innej beczki dziewczyny jakie czapki macie do tego plaszczyka
        szukalam jakiegos szarego kompleciku ale nic nie znalazlam
        mysle jeszcze nad takim jasniutkim rózowym z wojcika- co myślicie?
        • katkago Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 20:23
          Tego płaszczyka już nie ma, więc korzystając z rabatu 60 zł zakupiłam ten droższy granatowy.
          Wzięłam dwa w różnych rozmiarach, będziemy mierzyć i jeden odeślę.
        • 5cegielka Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 21:24
          do granatowego płaszczykabenettona kupiłam i super wygląda
          www.hm.com/pl/product/16648?article=16648-A
          www.hm.com/pl/product/11662?article=11662-B
          www.hm.com/pl/product/13099?article=13099-A
          www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka-%282-14-lat%29/akcesoria/czapka-z-pomponem-c459002p1403548.html
          • katkago Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 22:39
            Podoba mi się ten zestaw z h&m. Czy czapkę tego typu wiąże się pod szyją? Ładnie wygląda raczej nie zawiązana, tylko czy wtedy wiatr nie hula w uszach? smile
            • 5cegielka Re: Kurtka puchowa Zara 15.11.13, 06:37
              tak wiąze, żle nie wygląda, ujdzie w tłoku smile
              • bluestarfish Re: Kurtka puchowa Zara 17.11.13, 04:12
                Nigdy nie wiązałam Młodej tego typu czapek pod brodą, nawet jak była zupełnie mała - te "nauszniki" dobrze przylegają do głowy, nic nie podwiewa
        • 5cegielka Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 21:30
          i jeszcze w miarę dobrze wyglada komplet z gapa
          www.gap.co.uk/browse/product.do?cid=57113&vid=1&pid=000674448001
          www.gap.co.uk/browse/product.do?cid=89740&vid=1&pid=000674447001
          • persa1 Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 22:46
            wink czapeczke tez mam te siwa z hm, tylko komin wydawal mi sie za luzny i nie wzielam
            a szaliki byly wyjatkowo waskie, chyba do siwej czapki dobiore włoczke i usztrykujemy szal
            dzieki za podpowiedzi
            jaki drozszy plaszczyk wzielas?
            • katkago Re: Kurtka puchowa Zara 14.11.13, 22:57
              Zamówiłam ten Tekst linka. Chyba w ostatniej chwili bo już nie ma tych rozmiarów co wzięłam.
              Mam nadzieję, że zdążyłam...
            • 5cegielka Re: Kurtka puchowa Zara 15.11.13, 06:47
              ... NA KOMIN NARAZIE NIE NARZEKA, BARDZO SIĘ CÓRCE PODOBA smile
      • minkapinka Re: Kurtka puchowa Zara 16.11.13, 18:58
        a na moją kurtki z zary maja za krótkie rękawy, musiałam kupić S w Pull&Bear
        • dorcia1234 Re: Kurtka puchowa Zara 16.11.13, 21:15
          minkapinka napisała:

> a na moją kurtki z zary maja za krótkie rękawy, musiałam kupić S w Pull&Bear

o, łączę się w bólu. Mojej córce musiałam kupić w Bershce, ta z Zary została odesłana sad
          • 5cegielka Re: Kurtka puchowa Zara 16.11.13, 21:21
            a ja kupiłam siostrze kurtkę puchową w Bershce i oddała do reklamacji bo pióra latały, kupiłyśmy na zalando płaszczyk puchowy esprita i jest super smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka