niki36712 15.11.13, 09:29 LeapFrog-LeapReader-World-Puzzle-Works Czy znacie podobną zabawkę w polskiej wersji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonyk Re: Leap Frog mapa świata puzzle (Leap Reader) 15.11.13, 09:40 Niedługo będą puzzle na podstawie tej mapy: www.arttravel.pl/swiat-mapa-scienna-dla-dzieci.html tego samego wydawnictwa. Około 250 elementów. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Leap Frog mapa świata puzzle (Leap Reader) 15.11.13, 21:51 Jonyk skąd ta wiadomość o puzzlach?? Mamy mapę i jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Leap Frog mapa świata puzzle (Leap Reader) 15.11.13, 09:54 Są rewelacyjne puzzle dla nieco starszych dzieci firmy Edu mal. Polecam wszem i wobec, bo w przeciwieństwie do innych puzzli, powycinanych jak leci w typowe puzzle, te są powycinane według granic kontynentów, państw, oceanów itp. Z moją 6-latką układamy razem bo są dość trudne. Funkcję interaktywną przejmuję ja. Wczoraj na przykład opowiadałam jej o wędrówce kontynentów i córka wzięła sobie w rękę Indie i "walnęła" nimi w Azję i już wiemy skąd Himalaje Odpowiedz Link Zgłoś
sikooorka Re: Leap Frog mapa świata puzzle (Leap Reader) 15.11.13, 09:55 Też bym takie coś chciała! I cena jaka fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy a dumel..? 15.11.13, 10:48 to nie puzzle ale mapa jest interaktywna, obecnie najtaniej w merlinie, poniżej 100zł Odpowiedz Link Zgłoś