Dodaj do ulubionych

Empik kupon -25%

22.11.13, 11:18
Dziś w Gazecie Wyborczej jest reklamówka empiku z kuponem na -25% w dniach 21-28.11 na m.in:
dekoracje świąteczne, kalendarze, artykuły szkolno-biurowe, artykuły kreatywne.
Może komuś się przydasmile
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 11:45
      rabat w tych dnaich obowiązuje w empiku na ww bez żadnego kuponu-byłąm wczoraj, pełno plakatów rozwieszonych
    • jagnabogusz Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 14:51
      Kupiłam gazetę ale nigdzie nie widzę takiej informacji na której to jest stronie bo chyba jestem ślepa
      • mamawaw Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 15:18
        jest od dzis bez kuponu
        • corrina_f1 Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 15:40
          O rany, serio na kalendarze też ? Dla mnie to super wiadomość bo ceny Paper Blanks sa po prostu z kosmosu w PL. Zwykle kupuję na brytyjskim amazonie ale tu wyjdzie chyba taniej.
          • mamawaw Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 21:23
            tez tezwink
    • noo_noo kupon payback x 5 23.11.13, 16:49
      może się komuś przyda:
      Link
      • anyaa empik kalendarze 23.11.13, 19:02
        Z tymi zniżkami to trzeba uważać, bo ja dziś kupowałąm w W-wie w Empiku Wola Park kalendarz ścienny i zniżki nie dostałam. Opryskliwa pani kierownik wytłumaczyła mi, ze akurat ten kalendarz (normalny, wieszany na ścianę, z 12 m-cami) jest z kategorii "książki" i rabat go nie dotyczy. Oczywiście kalendarz leżał w dziale z kalendarzami, nie książkamii nijak na książkę nie wyglądał, więc mocno to naciągane...
        • anyaa Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:15
          W ogóle te empikowe praktyki niespecjalnie mi się podobają.
          Ta pani kierownik z empiku w wola parku była naprawdę opryskliwa i nieprzyjemna, powiedziała, ze nie obchodzi jej, ze akurat ten kalendarz nazywa się u nich "książką", nie muszę go kupować i kazała mi pisać e-maila do BOK-u.
          W domu machnęłam do nich krótki opis całej sytuacji i dostałam odpowiedź mniej więcej taką: "dziękujemy za uwagi, przekazaliśmy sprawę do kierownika salonu". Do kwestii "kalendarz to czy książka" nawet się nie odnieśli. Zachowanie naburmuszonej kierowniczki olali (a nie, przepraszam, przekazali przecież do... kierowniczki)...
          • eo_n Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:35
            anyaa napisała:

> W ogóle te empikowe praktyki niespecjalnie mi się podobają.
            Bo to monopolista i ma w ... nosie wink klientów.
            Mam podobne wrażenia.
            Już mi się nie chce opisywać sprawy sprzed roku, ale wnioski podobne - wg nich klient to idiota, któremu wystarczy napisać proszę, dziękuję, przepraszam, a personel jak był chamski, tak jest.
        • asiakh Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:17
          Ja też kupowałam dziś kalendarz ścienny też w w W-wie i rabat dali automatycznie.
          • anyaa Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:27
            No tak, ja myślę, ze to jakiś błąd systemu i akurat ten kalendarz przez przypadek został przypisany do "książek". Może to też dotyczyć niektórych innych kalendarzy, więc trzeba być czujnym przy zakupiesmile
            Generalnie ja spokojny człowiek jestem i nie robiłabym zadymy, ale takie podejście do sprawy kierowniczki salonu i biura obługi klienta uważam za żenującesad
            • foodi4 Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:55
              opisałabym to raz jeszcze na ich facebooku;
              • ola.poniedzialek Re: empik kalendarze 25.11.13, 02:00
                bez przesady, ja bym nie dramatyzowała, tylko na spokojnie próbowała wyjaśnić sprawę. wszędzie się mogą zdarzyć jakieś pomyłki, szczególnie w tak dużym sklepie jak empik. jak miałam jakiś problem, to ostatecznie rozwiązywali go w empiku na moją korzyść, więc powinno być ok wink
                • corrina_f1 Re: empik kalendarze 25.11.13, 09:32
                  ola.poniedzialek napisał(a):

> bez przesady, ja bym nie dramatyzowała, tylko na spokojnie próbowała wyjaśnić s
                  > prawę. wszędzie się mogą zdarzyć jakieś pomyłki, szczególnie w tak dużym sklepi
                  > e jak empik. jak miałam jakiś problem, to ostatecznie rozwiązywali go w empiku
                  > na moją korzyść, więc powinno być ok wink

Dokładnie. Ja niedawno miałam taką sytuację, że kod z książki w ogóle nie wchodził przy kasie, facet latał na 5 różnych i wychodziło na to że nie ma go w systemie. Już miałam zrezygnować, aż w końcu przyszła kierowniczka i coś tam z tym kodem wykombinowała, że wszedł. Także to tylko technika, czasem zawodząca.
                  A kalendarz Paper Blanks udało mi się kupić z rabatem dzięki info w tym wątku, za co jestem ogromnie wdzięczna, bo wreszcie wiem, że nie przepłaciłam smile
                  • asiakh Re: empik kalendarze 25.11.13, 13:17
                    A kalendarz Paper Blanks udało mi się kupić z rabatem dzięki info w tym wątku,
                    > za co jestem ogromnie wdzięczna, bo wreszcie wiem, że nie przepłaciłam smile

Na zdrowie!wink
                    Autorka wątku
                  • anyaa Re: empik kalendarze 25.11.13, 23:03
                    Ale tu właśnie o to chodzi, że nikt z tym nic nie zrobi. Kierowniczka powiedziała, że jej nie obchodzi błąd kodu i że nie ma zamiaru w ogóle się tym zajmować, a w BOK-u też zignorowali sprawę błędu i tylko przekierowali moje uwagi z powrotem do kierowniczki... Oczywiście nikt już od tamtej pory się do mnie nie odezwał i jestem przekonana, że kalendarz - niczym się nieróżniący od innych kalendarzy z tej półki - nadal jest wyjęty z promocji (być może się już nabrały na to kolejne osoby).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka