asiakh 22.11.13, 11:18 Dziś w Gazecie Wyborczej jest reklamówka empiku z kuponem na -25% w dniach 21-28.11 na m.in: dekoracje świąteczne, kalendarze, artykuły szkolno-biurowe, artykuły kreatywne. Może komuś się przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 11:45 rabat w tych dnaich obowiązuje w empiku na ww bez żadnego kuponu-byłąm wczoraj, pełno plakatów rozwieszonych Odpowiedz Link Zgłoś
jagnabogusz Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 14:51 Kupiłam gazetę ale nigdzie nie widzę takiej informacji na której to jest stronie bo chyba jestem ślepa Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Empik kupon -25% 22.11.13, 15:40 O rany, serio na kalendarze też ? Dla mnie to super wiadomość bo ceny Paper Blanks sa po prostu z kosmosu w PL. Zwykle kupuję na brytyjskim amazonie ale tu wyjdzie chyba taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa empik kalendarze 23.11.13, 19:02 Z tymi zniżkami to trzeba uważać, bo ja dziś kupowałąm w W-wie w Empiku Wola Park kalendarz ścienny i zniżki nie dostałam. Opryskliwa pani kierownik wytłumaczyła mi, ze akurat ten kalendarz (normalny, wieszany na ścianę, z 12 m-cami) jest z kategorii "książki" i rabat go nie dotyczy. Oczywiście kalendarz leżał w dziale z kalendarzami, nie książkamii nijak na książkę nie wyglądał, więc mocno to naciągane... Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:15 W ogóle te empikowe praktyki niespecjalnie mi się podobają. Ta pani kierownik z empiku w wola parku była naprawdę opryskliwa i nieprzyjemna, powiedziała, ze nie obchodzi jej, ze akurat ten kalendarz nazywa się u nich "książką", nie muszę go kupować i kazała mi pisać e-maila do BOK-u. W domu machnęłam do nich krótki opis całej sytuacji i dostałam odpowiedź mniej więcej taką: "dziękujemy za uwagi, przekazaliśmy sprawę do kierownika salonu". Do kwestii "kalendarz to czy książka" nawet się nie odnieśli. Zachowanie naburmuszonej kierowniczki olali (a nie, przepraszam, przekazali przecież do... kierowniczki)... Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:35 anyaa napisała: > W ogóle te empikowe praktyki niespecjalnie mi się podobają. Bo to monopolista i ma w ... nosie klientów. Mam podobne wrażenia. Już mi się nie chce opisywać sprawy sprzed roku, ale wnioski podobne - wg nich klient to idiota, któremu wystarczy napisać proszę, dziękuję, przepraszam, a personel jak był chamski, tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:17 Ja też kupowałam dziś kalendarz ścienny też w w W-wie i rabat dali automatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:27 No tak, ja myślę, ze to jakiś błąd systemu i akurat ten kalendarz przez przypadek został przypisany do "książek". Może to też dotyczyć niektórych innych kalendarzy, więc trzeba być czujnym przy zakupie Generalnie ja spokojny człowiek jestem i nie robiłabym zadymy, ale takie podejście do sprawy kierowniczki salonu i biura obługi klienta uważam za żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
foodi4 Re: empik kalendarze 23.11.13, 19:55 opisałabym to raz jeszcze na ich facebooku; Odpowiedz Link Zgłoś
ola.poniedzialek Re: empik kalendarze 25.11.13, 02:00 bez przesady, ja bym nie dramatyzowała, tylko na spokojnie próbowała wyjaśnić sprawę. wszędzie się mogą zdarzyć jakieś pomyłki, szczególnie w tak dużym sklepie jak empik. jak miałam jakiś problem, to ostatecznie rozwiązywali go w empiku na moją korzyść, więc powinno być ok Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: empik kalendarze 25.11.13, 09:32 ola.poniedzialek napisał(a): > bez przesady, ja bym nie dramatyzowała, tylko na spokojnie próbowała wyjaśnić s > prawę. wszędzie się mogą zdarzyć jakieś pomyłki, szczególnie w tak dużym sklepi > e jak empik. jak miałam jakiś problem, to ostatecznie rozwiązywali go w empiku > na moją korzyść, więc powinno być ok Dokładnie. Ja niedawno miałam taką sytuację, że kod z książki w ogóle nie wchodził przy kasie, facet latał na 5 różnych i wychodziło na to że nie ma go w systemie. Już miałam zrezygnować, aż w końcu przyszła kierowniczka i coś tam z tym kodem wykombinowała, że wszedł. Także to tylko technika, czasem zawodząca. A kalendarz Paper Blanks udało mi się kupić z rabatem dzięki info w tym wątku, za co jestem ogromnie wdzięczna, bo wreszcie wiem, że nie przepłaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: empik kalendarze 25.11.13, 13:17 A kalendarz Paper Blanks udało mi się kupić z rabatem dzięki info w tym wątku, > za co jestem ogromnie wdzięczna, bo wreszcie wiem, że nie przepłaciłam Na zdrowie! Autorka wątku Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: empik kalendarze 25.11.13, 23:03 Ale tu właśnie o to chodzi, że nikt z tym nic nie zrobi. Kierowniczka powiedziała, że jej nie obchodzi błąd kodu i że nie ma zamiaru w ogóle się tym zajmować, a w BOK-u też zignorowali sprawę błędu i tylko przekierowali moje uwagi z powrotem do kierowniczki... Oczywiście nikt już od tamtej pory się do mnie nie odezwał i jestem przekonana, że kalendarz - niczym się nieróżniący od innych kalendarzy z tej półki - nadal jest wyjęty z promocji (być może się już nabrały na to kolejne osoby). Odpowiedz Link Zgłoś