Dodaj do ulubionych

środek antystatyczny do ubrań?

16.12.13, 10:14
mam czarny wełniany płaszcz który działa na wszelkiego rodzaju pyłki, paproszki, włókienka i włosy jak magnes.na allegro znalazłam takie plyny antystatyczne do włosów i mebli. jest taki wynalazek do plaszczy(ogólnie ubrań) ? albo jakis inny patent na nieprzyciąganie "kurzu" z otoczenia? wink
Obserwuj wątek
    • ju_mi Re: środek antystatyczny do ubrań? 16.12.13, 10:18
      Mój Tata używa czegoś takiego.To jest płyn Malwa, Pollena czy jakaś inna polska, stara firma.
      • ju_mi Re: środek antystatyczny do ubrań? 16.12.13, 10:23
        Mam! Płyn Ania firmy Barwa: www.barwa.com.pl/pl/produkty/others/ania-anti-electrostatic-spray-500ml
        Kiedyś był w innym opakowaniu: www.e-commerce.pl/zdjecia/Pozostale-preparaty-czyszczace/Plyn-antyelektrostatyczny-ANIA-6730-big.gif
        • patatajowa Re: środek antystatyczny do ubrań? 16.12.13, 10:27
          o wlasnie coś takiego, dzięki. czyli jak kupie to popryskam i płaszcz i meble i tv smile
          • anmaszy Re: środek antystatyczny do ubrań? 16.12.13, 10:32
            My aktualnie najwięcej używamy teraz do włosówwink bo po zdjęciu czapki stoją na wszystkie strony uncertain
            • a-e-p Re: środek antystatyczny do ubrań? 16.12.13, 11:50
              Płyn Ania jest the best, od lat uzywam.
              • natalek79 Re: środek antystatyczny do ubrań? 16.12.13, 12:52
                Ja również używam płyn Ania. Tani jest, ale nie rzuca mi się zbytnio w oczy po sklepach w Rz. Przypadkiem zobaczyłam go w którymś Społem, ale jak wcześniej szukałam "na już" to nie mogłam nabyć sad A-e-p gdzie, go kupujesz, bo kojarzę że też jesteś chyba z Rz.
              • a-e-p Re: do natalek79 16.12.13, 21:59
                Jud jakis czas temu kupowałam w Społem na Wyspianskiego (obok rampy/torów). Chyba widziałam tez w Realu, na dziale z chemią.
                • natalek79 Re: do natalek79 17.12.13, 09:02
                  Dzięki.
    • ktosco Plyn Ania za 6.99 w Tesco 16.01.14, 11:39
      Polecany plyn Ania jest za 6.99 za 500 ml w Tesco ,cena bez promocji

Dziekuje za ten watek.Plyn bardzo się przyda, zwłaszcza na bal dla dziecka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka