Dodaj do ulubionych

huśtawka dla malucha

18.12.13, 17:59
czy kupno huśtawki jako prezent na chrzest to dobry pomysł? mam na oku coś takiego www.puchatkolandia.pl/hustawka-arti-beauty-hsw107-purple-green-ala/#wcBody , myślicie, że się sprawdzi?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: huśtawka dla malucha 18.12.13, 21:24
      Moim zdaniem nie warto czegoś o takiej konstrukcji, poza tym tej firmy też chyba nie warto, a cena dość wysoka. Zdecydowanie sensowniej kupić innego typu leżaczek i znanej ale też doskonałej jakości marki np. Fisher Price, Bright Start. Posłuży nie jednemu dziecku, a sprzeda się też w dobrej cenie.

Któreś z tych (są różne typy, ja mam ten pierwszy i jest ok)
      allegro.pl/listing/listing.php?offerTypeBuyNow=1&string=le%C5%BCaczek+fisher+price&search_scope=baby
      allegro.pl/listing/listing.php?offerTypeBuyNow=1&string=le%C5%BCaczek+bright+starts&search_scope=category-82595
      • levoonia Re: huśtawka dla malucha 18.12.13, 21:50
        A w jakim wieku dziecko? Bo jeśli za chwile ma byc mobilne to i tak zbytnio nie skorzysta.. Poza tym uwazalabym z prezentami, które musza sie jakoś znaleźć nie tyle w pokojudziecka ile w salonie rodziców. Chyba, ze dobrze znasz och gust. Mnie by bardzobolalo gdybym mialacos takiego postawić.. FisherPrice ta sama kategoria estetyczna niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka