sinceramente 18.12.13, 19:47 Mam na myśli oczywiście tealighty o zapachu czekolady. Kupię gdzieś, tak "na już"? Byłam w home&you, ale były tylko duże świeczki, a ja potrzebuję właśnie tealighty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinkowa81 Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 18.12.13, 20:50 może yankee candle? nie wiem z jakiego miasta jesteś - może można u Ciebie kupić stacjonarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 18.12.13, 21:18 Yankee Candle nie znałam, ale przejrzałam Internet i bardzo mi się podoba. Wygląda jednak, że w Katowicach nie znajdę ich w żadnym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 18.12.13, 21:25 to nie pomogę - jestem z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 18.12.13, 20:51 kupowałam ostatnio w biedronce, w opakowaniu było 6 zwykłych, 6 wiśniowych i 6 czekoladowych Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 18.12.13, 21:19 A te biedronkowe pachną czekoladą? Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 19.12.13, 10:28 czuć je czekoladą aczkolwiek mogłyby być bardziej intensywne Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 18.12.13, 22:02 z czekoladowych zapachow bardzo polecają Kringle Candle zapachdomu.pl/Daylight-Goraca-Czekolada-p506998.php Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Yankee Candle jest w Chorzowie 18.12.13, 22:24 Info z FB Yankee Candle Polska sklep Pachnący domek przy ul. Żeromskiego w Chorzowie, 50 m od ul.Wolności czym można tam najłatwiej dojechać z Katowic? tramwaj nr 20 i 40 jak się nazywa przystanek na którym trzeba wysiąść? Żeromskiego, wysiada się zaraz na skrzyżowaniu ulic Wolności i Żeromskiego, od przystanku ok 70 m do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Yankee Candle jest w Chorzowie 18.12.13, 22:38 Dzięki, ale do Chorzowa tym razem nie dam rady dotrzeć i poszukam innych świec w Katowicach. Choć pewnie przy najbliżej okazji odwiedzę Pachnący Domek. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 19.12.13, 08:25 na juz- to u mnie w realu-rzeszów- cala półka tego śmierdziejstwa w najprzeróżniejszych zapachach. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Czekoladowe tealighty, gdzie? 19.12.13, 10:14 Zwiedziłam dziś empik, rossmann, real i kilka innych sklepów w ch, ale nie udało mi się znaleźć nic czekoladowego. Tzn. w realu była świeczka, która miała napis "dar chocolate" na opakowaniu, ale ja czułam tylko wosk, więc sobie odpuściłam. Wybiorę się kiedyś do Yankee Candle i tam poszaleję z prezentami. Odpowiedz Link Zgłoś