Dodaj do ulubionych

kappahl -40%

19.12.13, 09:24
"Wesolych Swiat zyczy KappAh! 40% znizki na jeden artykul,3 za 2 na cala bielizne i 3 za 2 na kolekcje dziecieca do 24.12.13.Ofert nie laczymy.Pokaz karte&smsa"
dokładnie jak w smsiku powyżej wink
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: kappahl -40% 19.12.13, 10:03
      ciekawe czy można do kasy podejść parokrotnie i skasować na pojedynczych paragonach 40% mniej?
      hm...
      • kamelia14 Re: kappahl -40% 19.12.13, 10:18

no krasulas ale dowaliłaś tongue_out
        na pewno na karcie Ci zarejestruje że skorzystałaś ze zniżki
        choć nasza pomyslowość nie zna granicsmile
        ...przypomniała mi się akcja z kodami Tchibo hahaha do tej pory wspomimany z koleżankami jakeśmy się wtedy obkupiły i sobie wyrzucamy żeśmy expresu tego najbardziej wypasionego nie wzięły wchodził za 150 zł a kosztuje 370 smile)
        • ann1610 Re: kappahl -40% 19.12.13, 10:21
          Gdyby w kasie panie robiły problem z parokrotnym podchodzeniem, to zawsze można wziąć nową kartę sprzed kasy... ^^
          Ale może nawet same to zaproponują, pamiętam, że zawsze podpowiadają najkorzystniejsze (o dziwo dla klienta!) finansowo rozwiązanie.
          • krasulas Re: kappahl -40% 19.12.13, 10:27
            myślę, że sporo zależy od obsługi...
            ale fakt...karta może udowodnić wykorzystany rabat...choć kartę dajemy przez samą płatnością, jak towar nabity na kasie...tak obciachowo nagle usłyszeć..."Halo halo..Pani już rabat wykorzystała"smile
            oj taki incydencik ostudziłby na jakiś...tydzień...moje plany zakupowo-wyprzedażowesmile
            • katka761 Re: kappahl -40% 19.12.13, 10:39
              na aż tydzień Krasulas??? mnie nie można na sklepu puszczać ostatnimi czasy - kupuję wszystko, tylko nie buty dla mnie tongue_out
      • olaf2011 Re: kappahl -40% 19.12.13, 11:15
        Ale co to da hmmm..... podchodzić parę razy????

coś za 20 zł x 40% = 20 - 8 = 12 zł
        coś za 100 zł x 40% = 100 - 40 = 60 zł
        RAZEM 72 zł

lub

coś za 120 zł x 40% = 120 - 48 zł = 72 zł

Więc oświećcie mnie gdzie tkwi różnica?

• second_names Re: kappahl -40% 19.12.13, 11:22
          różnica jest zasadnicza:
          mozesz kupic tylko 1 ciuch za - 40%

olaf2011 napisała:

> Ale co to da hmmm..... podchodzić parę razy????
          >
          > coś za 20 zł x 40% = 20 - 8 = 12 zł
          > coś za 100 zł x 40% = 100 - 40 = 60 zł
          > RAZEM 72 zł
          >
          > lub
          >
          > coś za 120 zł x 40% = 120 - 48 zł = 72 zł
          >
          > Więc oświećcie mnie gdzie tkwi różnica?
          >
          • olaf2011 Re: kappahl -40% 19.12.13, 11:24
            aaaaaa

Dziękuję, teraz już wiem smile
          • second_names Re: kappahl -40% 19.12.13, 11:25
            dlatego tez ta pierwsza opcja z Twoim wyliczeniem gdzie sa 2 pozycje nie przeszłaby

second_names napisała:

> różnica jest zasadnicza:
            > mozesz kupic tylko 1 ciuch za - 40%
            > olaf2011 napisała:
            >
            > > Ale co to da hmmm..... podchodzić parę razy????
            > >
            > > coś za 20 zł x 40% = 20 - 8 = 12 zł
            > > coś za 100 zł x 40% = 100 - 40 = 60 zł
            > > RAZEM 72 zł
            > >
            > > lub
            > >
            > > coś za 120 zł x 40% = 120 - 48 zł = 72 zł
            > >
            > > Więc oświećcie mnie gdzie tkwi różnica?
            > >
            • corrina_f1 Re: kappahl -40% 19.12.13, 11:40
              Oczywiście nie dostałam smsa, nie wiem prawdę mówiąc, czy kiedykolwiek podawałam telefon rejestrując kartę. maila na pewno ale tam też nic nie mam o 40%. WYstarczy z samą kartą podejść do kasy ?
              • cali.staa Re: kappahl -40% 19.12.13, 12:02
                Wiesz co... nie wiem czy przejdzie, ale spróbuj sobie wysłać takiego sms z dowolnego telefonu, który zapisz jako KappAhl (nadawcę).

Skopiuj treść bez cudzysłowu wink
        • kamelia14 Re: kappahl -40% 19.12.13, 11:24
          olaf zniżka 40% jest tylko NA JEDEN ARTYKUŁ
    • pakipsi Re: kappahl -40% 19.12.13, 20:20
      czy próbowałyście kilka razy wykorzystać smsa? ja zrobiłam dzisiaj jeden zakup z rabatem -40%, ale jutro wybieram się do drugiego Kappahla i tam spróbuję jeszcze raz; dotychczas kiedy przysyłali smsa na -25% na jeden artykuł, to ja i tak kilka razy wykorzystywałam tego samego smsa i nigdy dotąd nie było problemu; nie wiem, czy teraz nie jest to jakoś rejestrowane;
      panie sprzedawczynie w kappahlu same były bardzo zdziwione, że taki duży rabat teraz dali, bo nigdy wcześniej takiej zniżki nie było i komentowały w stylu "co im się stało, że taki duży rabat dali, same jesteśmy bardzo zaskoczone"
      • frestre Re: kappahl -40% 19.12.13, 22:03
        też mnie dziś zaciekawiło stwierdzenie Pani - "proszę wykasować tego sms-a" - po zakupie jednego artykułu z 40% zniżką?!
        chyba jutro także wybiorę się do drugiego kappahl-a..tongue_out
        • pakipsi Re: kappahl -40% 19.12.13, 23:30
          mi kasować nikt nie kazał, ale skoro są takie sugestie, to znaczy, że nic w systemie nie odznaczają i smsa można wykorzystać wielokrotnie
          • eo_n Re: kappahl -40% 20.12.13, 12:27
            A ktoś dostał e-mail z tą zniżką i informacją, że jest na okazanie karty (tylko)?
            • vierzieg40 Re: kappahl -40% 20.12.13, 13:02
              Tak, do mnie przyszedł taki email, czyli sms nie jest konieczny do okazania przy kasie.
              • pakipsi Re: kappahl -40% 20.12.13, 13:08
                też dostałam maila i sobie go wydrukowałam, idę dzisiaj jeszcze raz do drugiego kappahla, żeby wykorzystać zniżkę -40%
                • bunkowa Re: kappahl -40% 20.12.13, 13:23
                  Jeśli któraś jest z Białegostoku to może się wybrać na -50%. Oczywiście potrzebny sms. Niestety likwidacja sklepu sad
                  • patatajowa Re: kappahl -40% 20.12.13, 14:05
                    no ale z tych znizek razem nie skorzysta i tak.
    • derrymain Re: kappahl -40% 20.12.13, 14:41
      A czy ten rabat 40% obejmuje też przecenę?
      • pakipsi Re: kappahl -40% 20.12.13, 15:27
        nie, jest to rabat na jeden artykuł w pełnej cenie
        • krasulas Re: kappahl -40% 20.12.13, 15:37
          Ja byłam w dwóch KappAhl'ach... w jednym wprost zapytałam (2 sprzedawców, bez świadków) o możliwość parokrotnego kasowania towaru ze zniżką....umówiłyśmy się z Panią, że kasuje inna, bo ta niby do WC poszła...
          Kontrola realna tylko przez osobistą wizytację centrali.
          Także...wszystko zależy od dobrej woli sprzedających.
          Ale co z tego...jak kolekcja starszych dziewczynek biedna....masa towaru dopiero dotrze.
          Polarków granatowych chłopięcych KAXS już praktycznie nie ma (malutkie rozmiary zostały i jeden wielki). Kupiłam 5latkowi 122/128, bo bardzo szczuplutkie. No i córka coś tam powybierała.
          Kurtki i spodnie WOXO nadal 50% taniej. Promocje nie łączą się.
          • agni71 Re: kappahl -40% 20.12.13, 15:57
            > Ale co z tego...jak kolekcja starszych dziewczynek biedna....masa towaru dopier
            > o dotrze.

No właśnie, ja przeglądam i przeglądam stronę www kappahla i nie mogę za chiny nic znaleźć, co bym chciała kupić. Musze ewentualnie podpytac "Mikołaja" czy kupił mi zamawianą piżamę i szlafrok - jak nie to łaski nie robi, sama sobie z rabatem kupię wink
            • hanexx Re: kappahl -40% 20.12.13, 17:43
              Czyli można 2 razy czy nie.Chodzi mi o to czy oni widza na karcie ze juz 40% zeszlo.Teraz sobie przypominam że chyba nie mają takiej możliwości bo kiedyś miałam problem z rekalamacja -zgubiony paragon ,i kierownik sklepu mowil ze nie maja odczytu z kart.
              • krasulas Re: kappahl -40% 20.12.13, 18:23
                nic nie widać na karcie
                tylko na paragonie
                czyli można
                ale... skoro było info o wykasowywaniu sms'a...to wiele od sklepu zależy
                • alexalexa Re: kappahl -40% 20.12.13, 19:54
                  dostałam mejla, gdzie pisze, że tylko kartę należy okazać
                  • pakipsi Re: kappahl -40% 20.12.13, 20:51
                    nic nie widać na karcie, zrobiłam już 3 zakupy z rabatem 40%, wczoraj w jednym kappahlu na smsa, dzisiaj w drugim kappahlu raz w jednej kasie na smsa i potem jeszcze raz w innej kasie pokazałam maila i bez mrugnięcia okiem dostałam zniżkę; kupiłam szlafrok dla męża i jeansy dla syna
                    • meg0814 Re: kappahl -40% 21.12.13, 10:11
                      Mnie również pani kazała wykasować SMS-asmile
                      W pierwszym momencie nie zrozumiałam o co jej chodzi, po sprawdzeniu SMS-a pani mówi do mnie:
                      - Proszę o skasowanie",
                      - na co ja "Nie rozumiem, sama mam sobie towar skasować???"wink
                      - Ona "Nie, proszę o skasowanie SMA-a".
                      - Ja "Dlaczego???"
                      - Ona "Bo jest jednorazowy".
                      No może nieładnie, ale tylko parsknęłam śmiechem i schowałam telefon bez kasowania.
                      • eo_n Re: kappahl -40% 21.12.13, 10:21
                        Oni tam dobrze wiedzą, że klienci kręcą wink
                        Dzwoniłam na infolinię, żeby podać nowy nr tel do sms-ów i pytam, czy jest opcja, żeby mi dosłali ten ze zniżką 40% (nie było wtedy jeszcze maila) - takiej opcji nie ma bo system rozsyła i miły pan mówi, żeby nie próbować przesłać sobie tego sms-a z innego nr. bo zablokują kartę.
                        Obrzydliwe, że klientów traktują jak oszustów, ale z drugiej strony, co się dziwić...
                        • mama_amelii Białystok 50% na wszystko 21.12.13, 12:55
                          Likwidacja sklepu(jedyny w mieście hmm).Takiego smsa dostałam wczoraj.
                          • czarnulkaaa2 Re: Białystok 50% na wszystko 21.12.13, 15:00
                            W Łodzi kupiłam dziś puchówkę dla Młodego, nic innego mi nie wpadło w oko, ale spytałam, co by było, gdybym chciała wykorzystać jeszcze raz smsa-miła pani powiedziała, że no problem smile i jeszcze dostałam kupon zniżkowy 20% ważny od stycznia na przecenę, więc jak zwykle wszystko zależy od sklepu i jego obsługi...
                            • bluestarfish Re: Białystok 50% na wszystko 22.12.13, 02:58
                              A gdzie byłaś, bo mi w Manu takiego kuponu na przecenę nie dali, niestety... Jak pamiętam, to Ty raczej w Galerii w KappAhlu bywasz, więc pewnie tam smile Chociaż w sumie kiedyś w Porcie też jakiś taki kupon mi dali.
                              • onlylilly meg 22.12.13, 15:40
                                witam w klubie ;0 dokladnie taka sama akcje mialam. I tez nie skasowalam. dlaczego tak nierowno klientow traktuja. A zauwazylyscie moze podwyzszanie cen?zauwazylam na produktach, gdzie metka jest ucieta do polowy i naklejona nowa, wyzsza cena.
                                • a-e-p Re: Rz-ow 22.12.13, 15:51
                                  Maz kupował, sms-a nie musiał kasowac. Dla siebie nic nie znalazłam, mniejsze rozmiary wymiecione albo schowane? Na starszych dziewczynkach nie ma na czym oka zawiesic sad

Onlylilly jak mogli nakleic wyzsza cene od tej wydrukowanej na metce? Nigdy nic takiego nie robili. Za to zrywaja nizsze naklejone ceny, jesli wchodzi jakas % promocja, czesto ubrania sa wtedy i tak tansze niz z naklejoną wczesniej ceną
                                  • natalek79 Re: Rz-ow 22.12.13, 21:01
                                    czyli po dresy młodemu nie ma co jutro czasu tracić? sad
                                    • oliwia244 Re: Rz-ow 22.12.13, 21:23
                                      ja nie miałam sms'a, powołałam sie na emaila

pani kazała pokazać, ale ja nie miałam internetu
                                      zrezygnowałam z zakupu ale coś tam moje dziewczyny dobrały i inna pani sprzedała mi jednak z tym rabatem, myśle jednak, ze mnie po prostu poznała bo dość regularnie bywam w kapp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka