Dodaj do ulubionych

Benneton jakość?

29.12.13, 14:59
Dziewczyny, czy Benneton nadal ma dobre jakościowo ciuchy? Chcę kupić synowi parkę i pulower a sobie i córce shirty i biorąc pod uwagę ceny to nie chciałabym się wkopać wink ostatnio kupowałam ich ciuchy chyba z 4 lata temu jak byłam w turynie no i faktem jest, że służyły długo i intensywnie wink więc warto czy nie?
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Benneton jakość? 29.12.13, 19:36
      My kupujemy tylko puchowe kurtki/płaszczyki-i wg mnie od lat są super.
    • valtho Re: Benneton jakość? 29.12.13, 23:43
      Kurtki na ogół ok. Z resztą różnie bywa, ale bez większych wpadek.
      • dorcia1234 Re: Benneton jakość? 29.12.13, 23:58
        spodnie noszę 2 sezon- stan bardzo dobry
        Córka ma letnie bluzki i po sezonie stwierdzam, że jeszcze następny spokojnie zniosą- właściwie nie widać że noszone. Ani kolor, ani fason się nie zniszczyły
        • krasulas Re: Benneton jakość? 30.12.13, 07:28
          Z kurtek...letnich, przejsciowych pikowanek i zimowych puchowek jestem/bylam b.zadowolona (mialam w sumie 14sz). Chwale tez bardzo t-shity dziewczece i damskie. Mam tez torebki i nakrycia glowy. Wszystko b.dobrej jakosci. Nie wiem jak sprawuja sie rzeczy welniane, sweterki...
    • verika Re: Benneton jakość? 30.12.13, 08:24
      W bennetonie kupuję bardzo dużo ( i sobie, i dzieciom, i mężowi) chyba jeszcze nie miałam rzeczy, na której bym się zawiodła, polówki męskie - rewelacyjne, bielizna damska i męska super ! Z dziecięcymi ubraniami mam bardzo dobre doświadczenia, w T-shirtach super jakość bawełny, dżinsy świetnej jakości (nie wychodzą dziury na kolanach wink ), kurtki puchowe kapitalne - jeszcze się nie zdarzyło aby puch się zbił czy wychodziło pierze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka