Dodaj do ulubionych

warszawska ---> nadrzeczna ----> mirowska

01.09.09, 12:22

Jak Wam się jeździ na tym odcinku?
ja już zaczynam wymiękać :/ a jeżdżę tamtędy kilka razy dziennie
rozumiem, że są korki, nie każdy ma czas w nich stać, nie każdy ma ochotę - ja też nie mam. Niektórzy kierowcy, skręcając z Nadrzecznej w lewo, nie widzą/nie wiedzą/nie chcą używać pasa do bezpiecznego włączenia się na ul. Mirowską, no i korek się wydłuża niemiłosiernie. Wobec takiego nieskończonego stania niektórzy kierowcy wpadają na znakomity pomysł jazdy pod prąd!!! Radośnie sobie wjeżdżają na "pas" przeciwnego ruchu, wjeżdżają na chodnik, omijają stojące tam drzewo i włączają się do ruchu na mirowskiej w kierunku pl. Daszyńskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: knd Re: warszawska ---> nadrzeczna ----> miro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:30
      no jeszcze gorzej jest chyba na skrzyżowaniu złota - legionów. Tam dopiero robi
      się ogromny korek gdyż światła ustawione są tak jak przed remontami krakowskiej
      i trasy tzn, Dłużej trzymają na przejazd przez legionów a krócej przez złotą -
      efekt tego jest taki że na zielonym świetle przejedzie tylko kilka aut...Ogólnie
      nie jest dobrze, ale jeszcze niby 2 tygodnie i powinno się polepszyć.
      • Gość: charon Re: warszawska ---> nadrzeczna ----> miro IP: *.21.pl 01.09.09, 15:57
        Do tego jeszcze ci "oszczędni" kierowcy co jak ruszają z pod
        świateł, skrzyżowań to na Boga rowerzyści potrafią to szybciej
        zrobic. I korki się tworzą!
        • Gość: micha Re: warszawska ---> nadrzeczna ----> miro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 17:31
          Nadrzeczna-Mirowska mają być założone światła.:-)
          • ala.81 Re: warszawska ---> nadrzeczna ----> miro 01.09.09, 21:26
            to świetnie :)
        • Gość: vox populi Re: warszawska ---> nadrzeczna ----> miro IP: *.chello.pl 01.09.09, 23:13
          to są sq.wysyny a nie oszczędni... włoży taki jeden z drugą palec do nosa i tak
          się przyssa i zamyśli że to niby fastfood
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka