Dodaj do ulubionych

Fajne ceny w Promod

13.01.14, 13:02
Wczoraj upolowałam w stacjonarnym kurtkę ramoneskę skórzaną, jaka już od dawna śniła mi się po nocach big_grintaką i za cenę taką jak z linka smile dałam się namówić na kartę stałego klienta i w związku z powyższym dziś odkryłam sklep internetowy promod, i już poszło zamówienie - z odbiorem w stacjonarnym i możliwością zwrotu tamże .
Polecam, ich styl i jakość bardzo lubię a wyprzedażowe ceny niektórych rzeczy całkiem atrakcyjne smile
Obserwuj wątek
    • ania0079 Re: Fajne ceny w Promod 13.01.14, 14:01
      Wczoraj kupiłam bordową kurtkę puchową za 159,90zł. W internetowym maja pełna rozmiarówkę od 34 do 40. Jakość wykonania bardzo fajna, krój dopasowany do sylwetki.
    • tuya Re: Fajne ceny w Promod 13.01.14, 15:52
      Taaa, ja tam się dałam skusićwink
      Zamówiłam bluzeczkę przecenioną z 89 na 20, w składzie len, bawełna i trochę sztucznego.
      Miło że nie trzeba płacić za dostawę - jest opcja odbioru w sklepie i w sklepie można tez zwracać.
      • patatajowa Re: Fajne ceny w Promod 13.01.14, 16:03
        forum.gazeta.pl/forum/w,583,148505950,148505950,promod_online.html
        mile jest tez to ze zwracając ostatnio rzecz w sklepie gdzie przy zakupie zrealizowałam bon rabatowy na 20 zł, nie straciłam bonu- tzn oddali mi kwote nie pomniejszoną o bon.
        jak zwracałam jedna rzecz z łączonego zakupu-gdzie druga była -50%- to tez bezproblemowo za tą jedną bez konieczności zwrotu drugiej.
        tylko nie lubie stacjonarnie zbytniej "nachalności" i chęci znajdowania mi ciuchów wink
    • kara_gitara Re: Fajne ceny w Promod 13.01.14, 16:53
      Nie wiem jak reszta dziewczyn, ale i ja dorzucę swoje niereklamowe 3 grosze. Sklep on line promodu to super sprawa. Ostatnio sama zamówiłam dwie sukienki, których juz nie bylo w sklepie. Niestety, w rzeczywistości okazały się slabe, albo moja sylwetka do nich nieodpowiednia wink od razu je zwróciłam i miałam pieniądze na koncie następnego dnia.
      nie jestem tylko zwolenniczka kart promodu,za które trzeba na początku zapłacić - dziwna to idea w dobie bezpłatnych kart i rogramow lojalnościowych.
      Niemniej jednak sklep lubie, choć nie wszystkie ich ciuchy na mnie pasują.
    • slonko1335 Wątek wraca na miejsce 15.01.14, 20:00
      Ktoś go wywalił przez przypadek najprawdopodobniej ale napisałam o przywrócenie i jest.
      Na przyszłość proszę zgłaszać takie sprawy do Moderatora jak to zrobiła Patatajowa zamiast wylewać żale na forumwink
      • tuya Re: Wątek wraca na miejsce 16.01.14, 09:07
        Nie wylewałam żali ale cieszę się że wątek wrócił. Na swoja bluzeczkę nadal czekam, jak dostane zdam relacjęsmile
        • tuya Re: Wątek wraca na miejsce 18.01.14, 19:49
          Odebrałam,
          Taka raczej przewiewna, luźny krój. Bałam się że ten len w składzie będzie bardzo gryzł ale po upraniu jest ok. Haft ładniejszy niż na zdjęciu. Polecam!
          • grabasik Re: pytanie do tuya 18.01.14, 21:03
            A jak rozmiar tej bluzki? Brać swój rozmiar?
    • beakarp Re: Fajne ceny w Promod 16.01.14, 10:27
      www.promod.pl/kobiety/swetry/swetry-na-co-dzien/sweter-z-szerokim-golfem-kawowy-R7220208026.html ktoś widział te swetry? Bardzo gryzą?
      • s.ivona Re: Fajne ceny w Promod 18.01.14, 20:32
        ja taki mam, tylko fioletowy. jest super. mnie w ogole niie gryzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka