Dodaj do ulubionych

polećcie fajny kulodrom

13.01.14, 16:41
Chciałabym na 5. urodziny kupić synkowi kulodrom. Najlepiej drewniany, z możliwością rozbudowy i dokupowania kolejnych elementów. Wiem, ze świetne kulodromy na firma HABA, ale niestety ceny powalają...
Na All przeważają kulodromy firmy BIGJIGS ( allegro.pl/drewniany-kulodrom-tor-zjezdzalnia-klocki-bigjigs-i3868599535.html ) ale też tanie nie są, a o jakości nie wiem nic...

Mozecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • tomanksa Re: polećcie fajny kulodrom 13.01.14, 22:22
      U nas od ponad dwóch lat króluje Quercetti ( już pisałam, że jest to jedna z najbardziej lubianych zabawek przez synka). Tor jest plastikowy, ale jest wg mnie ok. Jak do tej pory nic się nie połamało, nie zniszczyło. Pod względem jakości może i nie jest to mistrzostwo, ale uważam, że za tą cenę jakość może być. Synek w wieku 3lat dostał ten tor Tekst linka i naprawdę wciągnęła go ta zabawa. W tym roku dokupiliśmy mu pod choinkę zestaw z windą Tekst linka i teraz to już w ogóle jest szał na punkcie tego toru. Ja polecam, ale jeśli ktoś nastawia się na drewniany, to niestety, to nie to sad
      • dziustynka Re: polećcie fajny kulodrom 13.01.14, 23:37
        właśnie ten z windą jest super, żałuję, że go nie kupiłam od Mikołaja, ale model Vortis też jest swietny! tylko bez tej windy.
        Bawi się synek bardzo chętnie i naprawdę polecam.
        Łatwo się buduje i plastik jest porządny.
        Nie wyobrażam sobie układania drewnianego, bo by się zaraz denerwował, że coś tam krzywo itp.
    • kornnella Re: polećcie fajny kulodrom 14.01.14, 09:58
      Drewniany mamy Eichhorn polecam.
      Plastikowy syn ma coś Marble... nie pamiętam dokładnie kupowane na amazonie, nieduzy zestaw.
      Porównując bawi się jednym i drugim drewnianym obecnie zdecydowanie lepiej i kreatywniej. Dostał je jak miał jakieś 3 lata i plastik na wtedy budował sam a z drewnianym miał problemy. Rok później drewniany przestał być problematyczny
      • kornnella Re: polećcie fajny kulodrom 14.01.14, 10:00
        coś takiego
        https://zjezdzalnie.com.pl/photos/klocki-drewniane-eichhorn-zjezdzalnia-tor-kulek-3179984019.jpg

tylko niestety mniejsze, ale zabawa dobra smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka