kasssannndra 22.01.14, 13:21 Mam pytanie do Mamuś mających taką bujawkę (nie leżaczek!), czy ona jest dla dziecka o wadze do 12 czy 18 kg (bo różnie podają)?Na jak długo starczają baterie?Do jakiego wieku Wasze dzieciaczki się w niej bujały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murwa.kac kasssannndra 22.01.14, 13:33 czy ja mogłabym Cie poprosić, żebyś posty dotyczące produktów okołoniemowlęcych zakładała na właściwym ku temu forum? forum.gazeta.pl/forum/f,583,Zakupy.html zapraszam do zapoznania się ze wskazówkami forum.gazeta.pl/forum/w,572,115694586,115694586,Kilka_uwag_moderatora.html CytatJeżeli zastanawiasz się, co kupić (jaki wózek wybrać, jaką nianię elektroniczną, jaki kubek niekapek), zapytaj na Zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasssannndra Re: kasssannndra 22.01.14, 14:12 Nie wiedziałam ze takie forum jest, będę tam pisać a ty to przenieś jak możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
olusiek81 Re: kasssannndra 22.01.14, 17:08 ja mialam hustawke hybrydowa, baterii nigdy nie wymieniałam chociaz chodziła non stop , bardzo ja polecam bo syn ja uwielbiał i jest dosc niewielkich wymiarów, starczyła do 8 miesiecy bo potem syn nie chciał w niej siedziec Odpowiedz Link Zgłoś