Dodaj do ulubionych

bluzki crocs w smyk mgastore

22.01.14, 20:21

wczoraj było pełno ślicznych koszulek po 10 zł bluzek z długim rękawem w kolorach biały zielony żółty pomarańcz, granat na zamek z kapturem bez zamka z kapturem te po 25 zł ,30 zł oczywiście wychodzi jeszcze taniej z 20 %rabatem jakość fajna z krótkim rękawem chyba najlepsze jakościowo bawełna obkupiłam mojego synasmile
dziś już mniejszy wybór w naszej GRz dam fote bo kupowałam dla córki koleżanki robiłam zdj.[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/vh/jg/wz2z/EHRx1gAnEObFL3zbDB.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • mia_siochi Re: bluzki crocs w smyk mgastore 22.01.14, 20:25
      Najgorsza jakościowo bluzka jaką kupiłam dziecku jest marki crocs smile Dziadostwo po 1 praniu nadaj się na ścierkę. Tak ku przestrodze piszę smile
      • patatajowa Re: bluzki crocs w smyk mgastore 22.01.14, 21:03
        dokładnie tak, strasznie szmatławe sa. one wisza tam juz od zeszłego roku, wtedy były tez bluzy, jakies spodnie zimowe,no duuuużo tego było. nie kupiłam nic chociaz sie "napaliłam" gdy zobaczyłam wink
        • kamelia14 Re: bluzki crocs w smyk mgastore 23.01.14, 08:35
          Ale te ze zdjęcia są dobrej jakości tak jak pisałam te z długim rękawem widać że gorsza bawełna nawet wczoraj wybrałam i super są te T-shirty one są z różnej bawełny też wiedziałam w lecie Ale po 44 zł były
          • kamelia14 Re: bluzki crocs w smyk mgastore 23.01.14, 08:43
            Wyprałam miało być piszę z telefonu sorry
    • natalek79 Re: bluzki crocs w smyk mgastore 23.01.14, 09:46
      Fakt - było tego pełno i wisi na wieszakach od dłuższego czasu. Bawełna na dotyk różna w tych koszulkach, ale mnie zdecydowanie zniechęciła gumowa, sztuczna, nie oddychająca aplikacja z przodu. Przecież jak w lecie założę to dziecku, to mu się przyklei w tym miejscu do ciała i jaka to przyjemność... Już wolę gładki, jednokolorowy t-shirt a takie też można nabyć w smyku za 8-10 zł.
      • bioo Re: bluzki crocs w smyk mgastore 23.01.14, 12:25
        koszulki jako tako, ale bluza koszmarnie wąska, mój mamy szczypiorek ledwo wlazł uncertain
        • malinkowa81 Re: bluzki crocs w smyk mgastore 23.01.14, 12:46
          Potwierdzam - krój na bardzo szczupłe dzieci tylko.
          U nas w outlecie smyka wiszą ciuchy crocsa (te same) już kolejny sezon i jakoś brania nie mają, mimo, że kolorystycznie fajne, wesołe. uncertain
          • julenka3 Re: bluzki crocs w smyk mgastore 23.01.14, 12:51
            Kupiliśmy w zeszłym roku tę koszulkę. Nadruk sztywny i gruby, pokruszył się chyba po drugim praniu (piorę standardowo w 40 st.), cała bluzka tą gumą oblazła i powędrowała do śmieci. Ładne, ale szkoda pieniędzy.
    • kornnella Re: bluzki crocs w smyk mgastore 23.01.14, 20:44
      Potwierdzam koszulka chłopięca po kilku praniach poszła w śmieci. Kurtka była tak wąska ze nawet moje szczupłe dziecko wagowo na 25 centylu nie było w stanie zapiąć.
      Jak kocham ich buty miłością ogromną tak ciuchy pierwszy i ostatni raz.
      Ciekawe ze nigdy na stronie odzieżowo nic oprócz czapek nie widziałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka