Dodaj do ulubionych

kod do aligoo

08.02.14, 08:32
witam,

czy ktos ma i niepotrzebuje? chce kupic buty dla corci, pleeease
Obserwuj wątek
    • mamuska230 nowy kod rabatowy ALIGOO15 08.02.14, 15:23
      Dzisiaj podali nowy kod ALIGOO15 - 15% na wszystko ważny do poniedziałku
    • kropkowo_11 Re: kod do aligoo 08.02.14, 16:51
      Czy da sie połączyć kod z newslettera z kodem na -15%? nie wchodza mi oba niestety sad
      • mamuska230 Re: kod do aligoo 08.02.14, 17:03
        Niestety w większości sklepów internetowych wchodzi tylko jeden kod rabatowy. Trzeba przekalkulować, który opłaca się bardziej. Kupiłam dziecięce przecenione buty poniżej 200 zł, więc wykorzystałam 15%.
        • kropkowo_11 Re: kod do aligoo 08.02.14, 17:28
          Chyba jeszcze poczekam, może będzie jeszcze jakaś final sale, jak w zeszłym roku. Kupiłam Superfity po 75zł/sszt.
          • erty02 Re: kod do aligoo 08.02.14, 18:16
            kropkowo_11 napisała:

> Chyba jeszcze poczekam, może będzie jeszcze jakaś final sale, jak w zeszłym rok
            > u. Kupiłam Superfity po 75zł/sszt.

Podejrzewam, że na final sale jak rok temu nie ma co liczyć, bo w stacjonarnych Aligatorach (odwiedziłam ostatnio 3) zimowe dziecięce już bardzo przebrane, zostały ostatnie pary, Superfitów brak (też na nie liczyłam).
            Tylko z damskich butów jest jeszcze z czego wybierać.
            • kropkowo_11 Re: kod do aligoo 08.02.14, 18:52
              Coś te wyprzedaże w tym roku kiepskie indifferent
    • mojuu Re: kod do aligoo 10.02.14, 13:27
      Kod niby do dziś, ale sama nie wiem czy kupować upatrzone buty, czy jeszcze poczekać. Wydaje mi się, że jeszcze parę dni i przecenią wszystko jeszcze bardziej. a Wy jak robicie?
      • szczesliwaczworka Re: kod do aligoo 10.02.14, 13:42
        Tez na to licze smile
        • mojuu Re: kod do aligoo 10.02.14, 13:48
          chyba coś się będzie działo, bo np. drogie śniegowce nagle zniknęły - modele które były dostępne jeszcze w paru rozmiarach, a zauważyłam, że pojawiły się buty których wcześniej nie było, a pamiętam z przecen z ubiegłego roku
          • kropkowo_11 Re: kod do aligoo 10.02.14, 14:49
            Ja nie wytrzymałam i kupiłam, wprawdzie nie na Aligoo tylko na Paradopary, Superfity w rozm. 27 za 140zł. Widzę, że dzisiaj już są droższe. Niestety od rozm. 26 jest dużo mniejszy wybór butów sad W rozm. 23-25 jest mnóstwo.
            Stwierdziłam, że jak znajdę ładniejsze, tańsze to kupię a te sprzedam (co roku tak robię i nigdy nie straciłam a nawet nie raz zarobiłam)
            Podejrzewam że pod koniec lutego będzie prawdziwa final sale, ale pewnie rozm. 27 będzie juz baardzo mało...
            • joasik_79 Re: kod do aligoo 10.02.14, 15:02
              Ja też nie wytrzymałam i zamówiłam Bartki dla córki, ale warto zobaczyć też na deichmann.pl, są elefanteny fajnie przecenione. Dla syna kupiłam za 119.
              • pomilak1 Re: kod do aligoo 10.02.14, 17:28
                Ja czekamsmile
                W sumie dzieciaki buty mająwink
                Też czekam na Primigi za 130zł i superfity za 75zł wink big_grin Potrzebuję rozmiar 31 i 25/26 wink
                No i widzę,że na aligoo niektóre buty są dzisiaj droższe niż np w sobotęuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka