ika997 01.08.07, 13:12 Mam pytanie do kobiet często korzystających z basenu, czy macie jakieś sposoby na uniknięcie zakażeń pochwy, zapalenia cewki moczowej? Jakieś preparaty? Leki profilaktycznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ika997 Re: Basen, a problemy kobiece 01.08.07, 13:16 Pytam, bo odradzają mi koleżanki korzystanie, z własnych doświadczeń opowiadają historie straszne, a ja myślę, że musi być jakiś sposób, bo przecież mnóstwo kobiet uprawia pływanie zawodowo, nie tylko zresztą nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
wawan1 Re: Basen, a problemy kobiece 03.08.07, 14:33 Tylko się nie śmiej, to mój sposób: tampon w porządnym jogurcie naturalnym namoczony i juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Basen, a problemy kobiece 06.08.07, 16:56 Ale że jak? Przed, w trakcie czy po? Poważnie pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ika997 Re: Basen, a problemy kobiece 03.08.07, 14:05 podbijam temat może ktoś mi odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
qpowo Re: Basen, a problemy kobiece 10.08.07, 23:17 jak sie ma sklonnosci, to powinno sie unikac wizyt na basenach :/ a jak nie bardzo albo sie kocha plywac, to mozna tampona zalozyc na czas basenu (ogolnie tampony sa be, ale w takim wypadku lepsze to, niz wnikanie bakterii i chloru do srodka). a po basenie prysznic i ja aplikuje sobie lacibios femina na odbudowanie flory bakteryjnej. normalnie stosuje go doustnie, ale w tej sytuacji jakos wole "dowcipnie" a lepszy jest o wiele od lacto. ja sobie chwale ten sposob :) Odpowiedz Link Zgłoś