Dodaj do ulubionych

Sukienka z vertbaudet

01.04.14, 21:03
Dziewczyny czy któraś może widziała poniższą sukienkę, jak wypada rozmiarowo?
www.vertbaudet.com/En/dress-beige-medium-solid.htm?ProductId=702130111&FiltreCouleur=6329&t=1
Czy znajdę gdzieś zniżkę lub dostawę gratis w sieci?
Obserwuj wątek
    • zawszexyz Re: Sukienka z vertbaudet 02.04.14, 16:00
      ja ich ubranka kupowałam w Anglii i jestem b zadowolona, ale nie wiem czy można kupić je w Polsce
      • romarzena Re: Sukienka z vertbaudet 02.04.14, 20:31
        Wiem, że nie mają w Polsce sklepów, chciałam zamówić sukienkę przez ich sklep internetowy dlatego pytam o zniżki i rozmiarówkę.
        • minkapinka Re: Sukienka z vertbaudet 02.04.14, 20:36
          Jeśli będziesz zamawiać w UK, to taki znalazłam 8245 (-20%)
          Rozmiarowo ich rzeczy zazwyczaj wypadają trochę mniejsze.
          Sukienka ładna smile
    • eliszka25 Re: Sukienka z vertbaudet 02.04.14, 21:05
      mam troche ciuchow z vertbaudet. kupuje dla chlopakow na wyprzedazach. warto, bo wzornictwo nieco inne niz w popularnych sieciowkach i jakosciowo to sa bardzo dobre rzeczy. rozmiarowke maja francuska i rozmiary sa mniejsze. ja dla chlopakow musze kupowac przynajmniej rozmiar wieksze niz normalnie w sklepie. teraz dla 7-latka kupuje rozmiar w vertbaudet oznaczony jako na 10 lat, ale moj starszy wysoki jest i ma 135 cm wzrostu, wiec 138 z vertbaudet jest na niego juz za male albo w sam raz.
      • romarzena Re: Sukienka z vertbaudet 02.04.14, 22:07
        Minkapinka dzięki za kod ale niestety nie działa na stronie polskiej, a i dzisiaj nagle wymiotło wszystkie rozmiary, znowu muszę szukać jakiejś po komunijnej sukienki sad Czy jest szansa, że te sukienki będą jeszcze dostępne?
        • minkapinka Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 07:17
          Raczej już ich nie będzie. Na francuskiej stronie są wszystkie rozmiary.
          • zawszexyz Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 09:43
            nie wiedziałam ,że wysyłaja do Polski, moge prosić stronke bo chętnie cos kupie
            • 1maja1 Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 10:22
              na tej niemieckiej stronie, ktora zalinkowalas pokazuje, ze suknia jest dostepna. w ogole niemiecka strona vertbaudet ma ceny kosmiczne, no ale to normalne, dlatego nigdy nie kupuje w niemczech (mimo ze tu mieszkam) tylko na ang stronie vertbaudet i wysylam do siostry w uk. ta francuska firma nie ma sklepu stacjonarnego nigdzie, tylko wysylkowo. Ja sie zawsze obkupuje na ang stronie, bo maja super znizki! rozmiarowka wypada mala, dla syna kupuje o 2 rozmiary wieksze, np duzo bluzek ma za krotkie rekawy (albo moj syna ma za dlugie recewink), a dla corki o 1 rozmiar wieksze (sukienki, spodnie), bluzki o 2 rozmiary wieksze, ale to tez zalezy, niektore bluzki na 5 lat ktore teraz nosi sa lekko za duze. bielizna bardzo mala, to samo stroje kapielowe, cora ma niecale 4 lata 104cm a nosi ich stroj na romiar 8 latuncertain ogolnie rzecz biorac ubrania maja cudne, piekne wzornictwo i jakosc wysoka, kupuje tam golfy dla corki, pralam dziesiatki razy i wygladaja jak nowe!
              ps. nie wiedzialam ze do polski wysylaja.
              • 1maja1 Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 10:26
                no dopiero teraz zauwazylam, ze to nie niemiecka strona vertbaudet, zmylila mnie walutawink
                • 1maja1 Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 10:29
                  i same zobaczcie jakie nierownosci w cenach:

www.vertbaudet.com/En/boy-s-linen-cotton-cropped-trousers-green-dark-solid.htm?ProductId=702410150&FiltreCouleur=6719&t=1
                  www.vertbaudet.co.uk/boy-s-linen-cotton-cropped-trousers-green-dark-solid.htm?ProductId=702410150&FiltreCouleur=6719&CodBouw=3138512065&t=2
                  • patatajowa Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 10:39
                    ale to nie jest zadna nowosc, takie roznice sa wszedzie i na metkach hm, i na stronie nexta- gdzie w Meksyku jest taniej niz w PL. wink
                  • patatajowa Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 10:41
                    to akurat kiepski zalinkowany przykład bo spodnie na jednej ze stron sa na wyprz.
                    w regularnych cenach juz mniejszy szok smile
                    • 1maja1 Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 11:45
                      kiepski nie kiepski, podalam przyklad, ze na ang stronie vertbaudet ma caly rok ogromne znizki, a taki niemiecki to w ogole jakis zart z tymi cenami, wiec jak ktos ma mozliwosc lepiej kupowac na ang stronie.
                      • romarzena Re: Sukienka z vertbaudet 03.04.14, 17:30
                        Niestety nie mam nikogo w Anglii, eh muszę szukać innej sukienki buuu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka