Dodaj do ulubionych

kappahl 2 za 1 na przecene

09.04.14, 18:21
przez przypadek trafilam dzis do kappahla a tam 2 za 1 na przecenione. pani powiedziala ze smsow nie bylo i kto trafi ten ma szczescie. juz od kilku dni jest
Obserwuj wątek
    • darla-d Re: kappahl 2 za 1 na przecene 09.04.14, 19:10
      Byłam wczoraj w Łodzi ale nic takiego nie rzuciło mi się w oczy
      • magdagg2 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 09.04.14, 20:17
        przy wejsciu byly duze tablice z informacja i nad kazdym wieszakiem z przecenionymi rzeczami. bylam w Suwalkach
      • fifiak Re: kappahl 2 za 1 na przecene 09.04.14, 20:39
        a gdzie w Łodzi byłaś?
        • darla-d Re: kappahl 2 za 1 na przecene 10.04.14, 12:13
          byłam w galerii łódzkiej
    • dmc1981 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 09.04.14, 20:45
      może to nie jest ogólnopolska akcja, dlatego bez sms? bo ja wczoraj przechodziłam obok KappA. i był tylko plakat 3 za 2. Co prawda nie weszłam do środka, więc może gdzieś tam było wewnątrz o 2 za 1 dla klubowiczów, ale w wystawie nie było tego widać
      • julka-4 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 10.04.14, 11:55
        Byłam w Katowicach właśnie ,nie ma 2 za 1.Ale właśnie był metkowany towar na dziale dziecięcym.
        • pe-likanek Re: kappahl 2 za 1 na przecene 10.04.14, 12:48
          W Bydgoszczy jest, ale to juz resztki resztek. Chociaż ja jeszcze wygrzebałam seterek HR i kilka koszulek.
          • mamaanet a jak Kraków? 10.04.14, 13:28
            był może ktoś?
            • ta.dam Re: a jak Kraków? 10.04.14, 19:25
              W Krakowie jest na pewno 2 za 1 w Bonarce, na damskim stara bieda, ale na męskim i dziecięcym można coś wygrzebać, ja kupiłam tanią bieliznę HR, koszulki i jakieś skarpetki.
              • patatajowa Re: w Rzeszowie 10.04.14, 22:12
                bida z nedza w gal.rzesz. nic nie wybrałam, na siłe chyba bym musiała kupowac wink
                • natalek79 patatajowa 10.04.14, 23:53
                  pewnie w GRz na większe dziewczyny patrzyłaś, ale może mniejszych chłopców oblukałaś z przypadku? Jest coś?
                  Akurat siedzę z młodym w domu, bo ma zapalenie płuc, ale jutro popołudniu mogłabym skoczyć do jednej galerii... tylko jednej i nie wiem gdzie uderzyć.
                  W ubiegłym roku obkupiłam tak młodego w ulubione welurowe dresy kaxs i te bajkowe, bo też wąskie. Wychodziły świetnie cenowo a powiem, że jestem bardzo mile zaskoczona z ich jakości patrząc na użytkowanie przedszkolne. No i meszku nie mają...To był chyba jedyny raz, gdy trafiłam na te dresy w promocji...Tak czy tak będę musiała kupić, bo mi z nich wyrasta.
                  • patatajowa Re: patatajowa 11.04.14, 08:38
                    patrzyłam bo czasem jeszcze cos na 128 pasuje na syna. jak dla mnie resztki z resztek,cos co juz wisiało wczesniej, były koszulki i dresy z poliestru, jakis koronkowo-poliestrowy badziew dla dziewczyn, no z nowej kolekcji poza Hampton tez nie ma na czym oka zawiesic wink
                    • natalek79 Re: patatajowa 11.04.14, 09:20
                      dzięki, może do MH wpadnę dzisiaj, a najchętniej pewnie jutro rano jak syna na uniwerek podrzucę. Brakuje mi KappAhl w NŚ, bo tam zawsze był mniejszy ruch i więcej wisiało...
          • magdagg2 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 10.04.14, 14:02
            a ja kupilam 2 pizamy - jedna z myszka miki, druga z tygrysem- wyszly 25 zł za sztuke, 2 pary polarowych spodni kaxs - 17,50 za pare. spodenki, majtki, bluzki z myszka miki, rurki.
            byly jeszcze pojedyncze bluzki kaxs, kamizelki takie eleganckie, koszulki - wszystko na malym chlopcu
            • marta.p-s a jak w Trójmieście? 10.04.14, 15:30
              Może ktoś wie?
              • frestre Re: a jak w Trójmieście? 10.04.14, 15:36
                wystarczy zadzwonić do sklepów wink

manhattan i klif (bo te mnie interesowały ) mają akcję 2 w cenie 1 na przecenę!
                • czarnulkaaa2 Łódź-jest w GŁ i Porcie 11.04.14, 07:32
                  ale uwaga-tylko na dział dziecięcy
                  Wczoraj wieczorem podeszłam do Galerii-dla chłopców sporo bluzek z serii Organic Cotton po 30 zł, czyli wychodzą po 15, z Angry Birds za 45, piżamy z samolotami i Batmanem po 50 zeta, trochę spodni rurek
                  Z dziewczynek rzuciły mi się w oczy fajne spodnie dresowe z Angry po 45 zł,czyli 20 zeta za parę
                • frestre Re: a jak w Trójmieście? 11.04.14, 08:45
                  w Manhattanie we Wrzeszczu przecena na wszystkie działy
                  zrobiłam małe zakupy i jestem zadowolona...
                  • tg76 a jak w Wawie?? 11.04.14, 09:26
                    poszukuje dla chłopców 86/92 i 104/110...
                    Warto jechać??
    • syka7 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 11.04.14, 09:37
      Mam pytanie
      jak to jest byłam wczoraj w Rudzie śląskiej w Kappahalu i tam było tylko 50% z przeceny na damskie i dziecięce - tylko na swetry i bluzy z końcówką 89 na metce, było kilka sweterków chłopięcych które wychodziły po 22,50 i 20 dziewczęcych wcale

Jak jest u was 50/50 na wszystko % ?
      • magdagg2 Re: kappahl 2 za 1 na przecene 11.04.14, 11:10
        Tak,na wszystkie przecenione 2 za 1.wszystkie dzialy.pewnie co sklep,to inne zasady
      • cyber-szuja Magnolia - Wrocław 11.04.14, 11:44
        50% na przecenę obowiązuje tylko na swetry damskie i dziecięce sad Te wspominane wyżej spodnie dresowe z angry birds dla dziewczynek wiszą na przecenie za 35 zł... ja dla chłopaków nic ciekawego nie znalazłam, tylko się nieco zdziwiłam, że szorty, które kupowałam w ubiegłym roku www.kappahl.pl/article/szorty_592782 są teraz o 10 zł droższe tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka