cyprysiowa 14.04.14, 11:35 czy te sandałki nadaja sie dla chłopca? czy ten "pasek" jest w oryginale czerwony/bordowy czy bardziej w fillet czy śliwka , rozny na zdjeciach jest , czy ma jakis dodatek typ dziewczecy ktorego na zdjeciach nie widac model SIGNAL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornnella Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 11:42 Nie wiem czy to czasem nie te gdzie napisy to solidny ciemny róż a na szarych dodatkach są wstawki srebrne, chyba ecco popełniło coś takiego rok lub dwa temu. Daj inną fotę lub linka Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:01 no własnie jest tylko ta jedna dlatego tutaj dopytuje Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:03 na all tez patrzyłam i tam sa na zdjeciach jakby czerwone, kazdy ma po jednym zdjeciu i czesc wystawia jako dziewczynka a czesc unisex Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:04 kornella a te Wasz nadaja sie dla chłopca Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:47 cyrpysiowa eee wiesz de gustibus i takie tam, ale jeśli to są te co myśle to one miały naszywki w mocno oczorzucającym się srebrze taki brokat zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:48 na alle też chyba bardziej są po dziewczynkach allegro.pl/buty-ecco-signal-i4133149073.html allegro.pl/ecco-sandalki-signal-kids-r-36-i4151027705.html Może podpytaj te sprzedające Odpowiedz Link Zgłoś
kabutka Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:08 Według mnie, model bardziej dla chłopca: Też białe w wersji bardziej dziewczęcej wyglądają tak: Odpowiedz Link Zgłoś
kabutka Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:10 I drugie zdjęcie tych samych bucików: Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 12:20 Jak dla mnie ta biala wersja bardziej dla chlopca... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 13:09 Z tego co ja kojarzę, to jednak dla dziewczynki. Tutaj jest przekłamanie koloru i on jest taki malinowy. W dodatku jakiś napis czy szary element jest z dodatkiem srebrnej nitki. A sygnale same w sobie polecam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 15:25 był nie dawno identyczny wątek, te jedne buty oryginalnie sa z różem i i brokatowymi srebrnymi paskami-obydwa wzory. jak dla mnie typowo dziewczece .i tak pisałam w tamtym wątku. ale jesli chłopakowi nie przeszkadza to kupuj. aha te czerwone to tez taka "dziewczeca" czerwień jest nie nasycona tylko taka jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: sandałki czy moga byc 14.04.14, 17:20 Przez ten brokat typowo dziewczece, w realu naprawde to rzuca sie w oczy. Model polecam, syn mial czarne z dodatka limonki, moze poszukasz jeszcze gdzie indziej w bardziej chlopiecej tonacji. Odpowiedz Link Zgłoś