tzka 16.04.14, 13:07 W ktorym sklepie stacjonarnym znajde cos takiego? Syn marzy o albumie, w którym będzie przechowywal karty. Hit w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj21 Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 13:12 Powinny być w Smyku i Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 13:17 Dzieki wielkie. Pytam, bo wlasnie w empiku mi powiedziano, ze "już nie będzie tych albumow, bo się skonczyly". Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 13:17 Piotr i Paweł oraz małe sklepy z zabawkami i art. papierniczymi Odpowiedz Link Zgłoś
edzia321 Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 13:51 Od jutra w biedronce www.biedronka.pl/pl/press,id,44,title,wiosenne-nowosci-w-domu-cz2 Odpowiedz Link Zgłoś
e-olenka Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 15:02 w empik.com mega zestaw startowy: www.empik.com/2014-fifa-world-cup-brazil-adrenalyn-xl-mega-zestaw-startowy,p1006435933,ksiazka-p sam album: www.empik.com/2014-fifa-world-cup-brazil-adrenalyn-xl-klaser,prod1476306,ksiazka-p Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 15:55 bo są dwa. (teraz niech mnie ktoś poprawi, bo mogę pomieszać, nie znam się na piłkce): 1. album i karty UEFA - te z drużynami klubowym i 2. World Cup Brasil - czyli reprezentacje państw. I te pierwsze faktycznie mogą już być 'stare', drugie- te zalinkowane wyżej powinny być. Mój syn ma jeden album i drugi (oba targa do szkoły!!) ale większym powiedzeniem cieszy się album 1. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 19:17 Dobrze prawisz Pierwszy starszy z Ligą Mistrzów 2013/2014, drugi nowszy z Mistrzostw Świata w Brazylii 2014. Według mojego syna i jego kolegów ten z UEFA (czyli Liga Mistrzów) jest zdecydowanie lepszy. Nie pytaj mnie tylko dlaczego, bo nie wiem. Po prostu lepszy i już A same albumy (oprócz Smyka i Empiku) można dostać w większych kioskach. PS Dzisiaj "piłkarska środa" Odpowiedz Link Zgłoś
georg_ina Re: gdzie album do kart piłkarskich? 16.04.14, 20:16 Czy to znaczy, że te biedronkowe karty + album są dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: gdzie album do kart piłkarskich? 17.04.14, 19:20 georg_ina napisała: > Czy to znaczy, że te biedronkowe karty + album są dobre? To zależy czego szukasz. Bo jeżeli kart z Mistrzostw Świata w Brazylii (czyli tych nowszych kart), to te z Biedronki będą dobre. A jeżeli tych z Ligi Mistrzów, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
georg_ina Re: gdzie album do kart piłkarskich? 17.04.14, 20:12 Dzięki Cortinka, zakupiłam, syn szczęśliwy, czyli o to chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: tzka 16.04.14, 20:22 te albumy sa tez w kioskach, inmediach itp.a syna zapytaj o jaki album mu chodzi.moj ma 2-ekstraklase(polskie druzyny-darzy miloscia najwieksza)-jasnoniebieskie, ciemnoniebieskie-to te UEFA i zielone-Brazil.ale te Brazil sa teraz na topie bo sa nowe i teraz one sa u mojego w szkole najwiekszym hitem i najwiecej wymian jest wiec najlepiej zapytaj syna jakie ma karty i jaki to album ma byc by wtopy nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: tzka 17.04.14, 15:13 Jeśli Hit, to Brazil Mój "zbiera" od kiedy poszedł do szkoły, co roku jest kolejna edycja i poprzednia juz nie jest ważna. Odpowiedz Link Zgłoś