Dodaj do ulubionych

Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ...

18.04.14, 07:41
nie takie typowe dresy, tylko takie zeby założyc na spacer, zakupy ....

Znacie takie?
Obserwuj wątek
    • arizonadreams Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 08:16
      zezuzulla - super, wygodne, ubieram na wyjścia z domu, sama jestem w nich zakochana, ale cenowo już nie fajnie wink coś za coś... Chociaż jak są wyprzedaże to można kupić za 50% standardowej ceny.
      moje chłopaki jeszcze biegają w ojtyty - ale ten krój trzeba lubić (z obniżonym krokiem), właśnie wczoraj dotarły do nas nowe "faszyn-portaszyn" w aparaty big_grin
      • matyldamoja arizonadreams 18.04.14, 11:07
        napisz proszę czy ojtyty trzyma rozmiar, zamawiam właśnie dzieciom i jak syn nosi 104 to brać 98/104 ? nie będą za małe, bo kolejne to już 110 to na pewno będą wielkie dla niego, też faszyn portaszyn bioręsmile
        --
        • arizonadreams Re: arizonadreams 18.04.14, 13:20
          Mój nosi obecnie rozmiar 104 (tak według popularnej rozmiarówki H&M) i w ojtyty zamawiamy na 98/104 i są lekko nawet za długie, aczkolwiek fason taki, że nie przeszkadza albo może tak ma być wink
          Tylko koszulki jak na mój gust zdecydowanie za szerokie uncertain
    • a-n-i-k-a Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 08:21
      Np. cos takiego?
      dressyouup.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=598
      • a-n-i-k-a Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 08:33
        Ewentualnie risk - tylko te ich ceny...
        riskmadeinwarsaw.com/browse/11617_risk.-made-in-warsaw-glam-dresy-grafit-p.html
        Lub
        sklep.hultajpolski.pl/pl/p/Spodnie-waskie-ciemnoszare-damskie/255
        --
        https://emoticons4u.com/dressed/bek044.gif Mery 03.04.06 ~~~ https://emoticons4u.com/dressed/bek055.gif Kris 23.04.09
        • a-n-i-k-a Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 08:36
          Aaaa ale to dla ciebie czy dla dziecka? Bo polecana Zulla to dzieciowe, a ja z gory zalozylam, ze dla siebie szukasz i takie wrzucilam smile
          • 18lipcowa3 Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 08:58
            damskich szukam wink
            • arizonadreams Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 13:22
              ooo to sorry uncertain ale może komuś innemu się przyda smile
              --
              • mamaoskarka Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 14:32
                By insomia, spodnie:
                byinsomnia.com/kategoria/spodnie-i-spodnice/sisi-14-pants?variant_id=4844
                albo kombinezon
                byinsomnia.com/kategoria/kombinezony/marilyn-14?variant_id=4648
            • patatajowa Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 14:40

mam jedne takie z unisono,fajne wygodne i nie takie typowe dresy.
    • salma75 Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 14:31
      Znacie. Na przykład wszelkiej maści bojówki, czasami zwane spodniami trekkingowymi, coś w tym stylu
      Albo takie czy takie - bardzo wygodne.
      • salma75 Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 14:39
        A! Chodzi mi tylko o styl, akurat tych spodni w C&A nie kupowałam, więc polecić nie mogę wink.
    • mika_p Re: Spodnie luźne, wygodne, sportowe ale ... 18.04.14, 21:58
      Heh, pewnego razu kupiłam sobie do tanca brzucha (p.o. zajęć sportowych) spódnicospodnie w chińskim centrum handlowym, przecenione do dychy za sztukę. Fajne, z miłej w dotyku bawełny, dokupiłam drugie. Uzywam na zajęciach, ale jak będą upały, to będę naszać do ludzi, juz wiem z czym.
      Od bioder do żeber mają ściągacz, wywijam go na pół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka