Dodaj do ulubionych

Sandały Clarks czy Vagabond

02.06.14, 14:25
Ktora marke Wybralybyscie? W tym roku chce zakupic sandaly na wiecej niz jeden sezon, a nie mam doswiadczenia z tymi producentami. Help smile
Obserwuj wątek
    • zana781 Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 14:39
      Pierwsze znam i bardzo lubie, jak dla mnie bardzo dobra jakosc.Mamy duzo butow tej marki w domu.O drugiej firmie sie nie wypowiem.
    • edik77 Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 15:11
      Ja podobnie, lubię Clarksa, ukochane sandały Rona Race nosiłam 4 sezony, aż mi się po prostu znudziły. Teraz mam Purely Crystal i też mogę polecić. Ogólnie Clarks nigdy nie zawiódł w kwestii jakości, a tych butów mam najwięcej.
      • malowanka06 Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 15:20
        a gdzie kupujesz clarksy? np te które miałaś? allegro nie ma-albo szukać nie potrafię a chciałabym 41
        • edik77 Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 15:35
          Teraz to różnie - kiedyś na allegro, teraz w sklepach jak Riccardo czy Mivo (ewentualnie eobuwie), raz trafiłam w TKMaxx. Niby jest w Szczecinie outlet, ale maja mizerny wybór i modeli i rozmiarów.
    • drimgerl Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 15:16
      ok dzieki. a co sadzicie o sandalach raffi party? i jak jest z rozmiarowka ? jest typowa? dodam, ze mam waska stope.
      • edik77 Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 15:20
        Najlepiej poczytać opinie na clarks.co.uk lub clarks.eu - co do rozmiarówki sugeruję napisać do sklepów, które oferują ten model o zmierzenie długości wkładki, bo często podają wg producenta, a nie realnie.
    • agni71 Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 16:46
      Clarksy moim zdaniem lepszej jakości niz Vagabond.
    • ew00 Re: Sandały Clarks czy Vagabond 02.06.14, 16:57
      Ja jestem z kolei fanką Vagabond, ze względu na wzornictwo. Clarks ma moim zdaniem ciut lepszą jakość, ale wiele modele raczej tradcyjne, i sporo "babcinych".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka