16.06.14, 10:42
Marzy mi się model aviator z polaryzacją, tylko czy warto ?
A może polecicie inne, porządne okulary w podobnym stylu ?
Obserwuj wątek
    • haniado Re: Ray Ban 22.06.14, 12:43
      Mam takie: rockstar-eyewear.com/pl/product/5/rockstar-aviator-purple-orange-polarized-hit.html i są genialnesmile
      • saszanasza Re: Ray Ban 22.06.14, 16:20
        haniado napisał(a):

> Mam takie: rockstar-eyewear.com/pl/product/5/rockstar-aviator-purple-orange-polarized-hit.html i są genialnesmile

wybacz, ale okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew, a dziewczyna chce kupić porządne okulary.

ray bany są ok., choć akurat stylistyka tych z polaryzacją mnie nie powala, ja rozważam również zakup okularów polaroidu.
        • puellae_2007 Re: Ray Ban 22.06.14, 17:04
          ray bany są w porządku - ja jestem bardzo zadowolona. Drugi udany zakup i nieco tańszy to okulary Solano - dobra jakość, spełniają zadanie - polecam jednak kupowanie u optyka.
        • przeciez.wiem Re: Ray Ban 22.06.14, 20:03
          saszanasza napisała:

> haniado napisał(a):
          >
          > > Mam takie: rockstar-eyewear.com/pl/product/5/rockstar-aviator-purple-orange-polarized-hit.html i są genialnesmile
          >
          > wybacz, ale okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew, a dziewczyna chce ku
          > pić porządne okulary.

O, pewnie będziesz mogła pomóc - napisz mi proszę od jakiej kwoty zaczynają się "porządne okulary"?
          Bo chciałam wrzucić link, ale teraz nie wiem... czy to już porządne czy jeszcze badziew.

• saszanasza Re: Ray Ban 22.06.14, 20:42
            > O, pewnie będziesz mogła pomóc - napisz mi proszę od jakiej kwoty zaczynają się "porządne okulary"

napisałam powyżej....choć kwot wyrażonych cyfrą nie podałam.
            • przeciez.wiem Re: Ray Ban 22.06.14, 20:51
              Twój powyższy wpis nic nie mówi o tym jakie okulary nie są "badziewiem".
              Wiemy już, że "okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew", a te za 50 też? A 99zł?
              • saszanasza Re: Ray Ban 22.06.14, 21:47
                przeciez.wiem napisała:

> Twój powyższy wpis nic nie mówi o tym jakie okulary nie są "badziewiem".
                > Wiemy już, że "okulary w cenie 39 złotych to totalny badziew", a te za 50 też?
                > A 99zł?

jezzzzu, podałam nazwy preferowanych firm, wysil proszę swój intelekt i skorzystaj z wyszukiwarki, a dowiesz się, jakie jest moje minimum (oczywiście w przybliżeniu).
                • przeciez.wiem Re: Ray Ban 22.06.14, 23:05
                  Nie interesuje mnie Twoje osobiste minimum, do którego miałabym dojść na podstawie lektury postów autorstwa saszanasza, mogę się tylko domyślać, że jest wyśrubowane smile.
                  Myślałam po prostu, że posiadasz jakąś wiedzę tajemną, którą zechcesz się podzielić - że do 99 to badziew, od 100 do 199 ujdzie, a wszystko powyżej 200 jest godne uwagi smile.
                  Naprawdę nie znasz świetnych tanich produktów?

BTW, Solano są bardzo fajne, imo w niczym Ray Banom nie ustępują.
                  • 76aga Re: Ray Ban 22.06.14, 23:44

Okulary Polaroid kupiłam w sklepie TK Maxx za 60 zł., czyli między „totalnym badziewiem” a „porządnymi okularami” jest różnica 20 zł. wink

mam nadzieję, że pomogłam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka