Dodaj do ulubionych

Biurko regulowane

07.08.14, 17:22
Szukam biurka dla mojej drobnej 6-latki i trafiłam na cos takiego
www.ergoexpert.pl/pl/p4424-biurko_dzieciece_julia.html?gclid=CNvh-oq5gcACFUTkwgodxrUAqQ
ktos ma lub w podobnym stylu i podzieli się opinią?
myslałam też o stole regulowanym
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40147180/?query=sansad
bo jak kupię biurko bez regulacji to trzeba kupić krzesło z podnóżkiem żeby nogi jej nie wisiały.
Córka ma ok, 116 cm wzrostu.

Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Biurko regulowane 07.08.14, 17:39
      ten stolik odradzam, on ma max. wysokośc tylko 60 cm.
    • an-3 Re: Biurko regulowane 07.08.14, 18:05
      Też szukałam biurka z regulacją wysokości, trafiłam na taką firmę lwiki.pl. robią biurka z regulacją wysokości, może być też uchylny blat oraz szuflady z boku. Ceny mają rozsądne.
    • grouse1 Re: Biurko regulowane 07.08.14, 18:25
      Moim kupiłam w Ikea blat i 4 regulowane nogi. Teraz mają na najniższe, do tego krzesło też najniżej i jest ok, siedzą tak jak powinni.
    • dds6 Re: Biurko regulowane 07.08.14, 18:38
      Były ostatnio w Tchibo, ale się zmyły. Całkiem nieźle wyglądające, ze świerku.
      www.tchibo.pl/biurko-dzieciece-p400055906.html
      Może dotowarują, choć moim zdaniem szanse marnawe.

Na pewno nie kupuj mebli dla dzieci z drzewa sosnowego, bo jest b. miękkie.
      Wszelkie uderzenia wchodzą w nie gładko.
    • tapoczta1 Re: Biurko regulowane 07.08.14, 20:36
      Mam bardzo podobny, tylko nazywa się"stół kreślarski". W tej chwili jest opuszczony maksymalnie i pasuje do wzrostu 110 cm. Po maksymalnym wysunięciu będzie normalnym biurkiem dla dorosłego. Nie korzystamy z uchylnego blatu ponieważ mały jest etapie klocków lego a nie rysowania.
      Fakt sosna pewnie się niszczy, z drugiej strony szlifierka i lakier bezbarwny i biurko jak nowe, nawet jak uszkodzi lub porysuje.
    • malgorzata722 Re: Biurko regulowane 07.08.14, 21:45
      Kupiłam dokładnie takie, rok temu, dla pierwszoklasisty. Na razie wygląda jak nowe, przy odpowiedniej regulacji nadaje się dla dorosłego. Z uchylnego blatu nie korzystamy. Do tego "dobre krzesło" Entelo.
      Z tej serii są również lakierowane na kolorowo w wersji dla dziewczynek i dla chłopców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka