Dodaj do ulubionych

Buty zimowe Primigi- pytanie

13.08.14, 20:03
potrzebuje kupic buty zimowe dla syna 3 lata. Szukam Ecco ( bo te znam ) ..ale ceny teraz powalaja.. Widze ze mozna kupic Primigi BORGART z 190 zł- cena ok, tylko ze ja nigdy nie uzywalam butow tej firmy i nie mam szans zeby je obejrzec i podotykac.. Czy waszym zdaniem dadza rade w zime?
Czy ktos z was mial , uzywal..? Sa z GORE TEXEM wiec nie powinny przemakac, ale czy sa wystarczająco co cieple? Dodam ze dziecko aktywne, chodzmy codziennie na spacery , zabawy w sniegu ..Buty musza byc cieple i nieprzemakajace..
Poradzicie cos?
Chodzi mi dokładnie o ten model :

www.paradopary.pl/product/5954_borgart.html
Obserwuj wątek
    • aloen Re: Buty zimowe Primigi- pytanie 13.08.14, 20:33
      My mieliśmy przez 2 zimy tego typu buty Primigi, u nas bardzo dobrze się sprawdziły, chociaż jeśli chodzi o ciepło to wg mnie czy Ecco czy Primigi to stopy bywały zimne. Uważaj z rozmiarówką, nie pamiętam dokładnie jak to jest, ale chyba Primigi wypada trochę większe.
      Co do cen, to któraś z dziewczyn niżej pisała o wyprzedaży na eccoshop, można kupić Ecco zimówki za podobną cenę co Primigi.
      • mmala6 Re: Buty zimowe Primigi- pytanie 13.08.14, 20:44
        mój syn miał takie rok temu. Faktycznie wypadają większe, więc sprawdź dokładnie wymiary. Zeszła zima była raczej kiepska jeśli chodzi o testowanie butów zimowych, były raczej za ciepłewink buciki lekkie, eleastyczna podeszwa, na pewno nie przemakają. Dwa lata wcześniej młody miał ecco snowride i noga często była zimna - ale i zima zimniejsza.
        Starszy syn miał różne i ecco, i geoxy, i superfit i nigdy nie miał zimnej stopy (primigi nie miał). Jedynie w butach z deichmanna, które przemakaływink
    • tuya Re: Buty zimowe Primigi- pytanie 14.08.14, 08:19
      Tego modelu nie znam ale syn juz dwie zimy przechodzil w Primigi - zawsze sucho i ciepło miał.
    • najdluzszapodroz Re: Buty zimowe Primigi- pytanie 25.02.16, 16:51
      czy miał ktoś z was ten oto model krótkich zimówek?
      jakieś opinie?
      nadatne to? cena 144 zł. dziękuję
      www.riccardo.pl/dziecko/buty-dla-chlopca/buty-zimowe/ocieplane-sniegowce-z-gore-tex-primigi-skanor-tecnic-nero-grigio-21330

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka