Dodaj do ulubionych

do -70% w Schaffie

21.08.14, 19:17
mają niezłe ceny na niektóre buty- cocsy dziecięce poniżej 50, conversy dziecięce po 112, conversy dla dorosłych po 149, new balance po 104
Obserwuj wątek
    • kornnella Re: do -70% w Schaffie 21.08.14, 20:26
      Nie lubie Was wink kliknęłam kolejne crocsy i NB pobranowo dla bezpieczeństwa
      • blondynkapoznan Re: do -70% w Schaffie 22.08.14, 11:32
        ja trampy Tommiego tongue_out
        • afroddytta Re: do -70% w Schaffie 23.08.14, 10:54
          Ja kupiłam w czwartek wieczorem crocsy i koturny tommiego i już wczoraj wysłane, dzieki smile
          • ewakop Re: do -70% w Schaffie 23.08.14, 17:43
            Tez zauważyłam, ze podnieśli cenę na Birkenstocki. Skandal! Nie kupiłam, mam ich w nosie.
            • kornnella Re: do -70% w Schaffie 23.08.14, 19:39
              moje crocsy też o 30-40% droższe i została ostatnia para także nie kapuje tej polityki uncertain
    • kara_gitara Re: do -70% w Schaffie 22.08.14, 23:49
      a ja jestem bardzo zła!
      Dziś rano podobało mi się kilka rzeczy i zakładałam, że na spokojnie zrobie zakupy, po pracy. Tymczasem ceny wzrosły..
      NB z 99 na 149
      mini Melissa z 80 wróciły do ceny regularnej
      podrożały też Birkenstocki i Crocsy sad(
    • kornnella Re: do -70% w Schaffie 26.08.14, 11:37
      U mnie schaffa milczy, zamówienie przeszło w status "w realizacji" w piątek i tak wisi. Buty nadal dostępne, a po podwyżce obniżki zamiast trochę ponad 200 zł musiałbym zapłacić ponad 350 zł. Coś czarno to widze sad
      • afroddytta Re: do -70% w Schaffie 26.08.14, 14:26
        Moje zamowienie dotarło wczoraj, nie widziałam bo jestem na wyjeździe, mam nadzieje ze wszystko ok.
      • aanula5 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 09:36
        Czy ktoś nie dostał zamówienia? Ja od 21.08 mam zamówienie w realizacji. Oczywiście na maile nie odpowiadają jak się cudem dodzwoniłam to powiedzieli że kompletują zamówienie...masakra jakaśsad
        • lucyna_1980 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 11:09
          ja tak samo- od 26.08 ma status wysłane a na stronie siódemki po nr listu jest komunikat Nieprawidłowy numer przesyłki. Właśnie próbuję się dodzwonić, ale jestem w kolejce oczekujących 15, 13, 8 14.. a teraz po pół godz. wiszenia na słuchawce mam ciągle nr 7 normalnie gorzej jak na infolinii w ZUS-ie. Czy komukolwiek udało się tam dodzwonić?
          • kornnella Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 11:55
            Nie, też zawsze byłam -nasta w kolejce. Zamówienie złożyłam jak widac po wpisie w watku, ub czwartek dopiero wysłali, pt odebrałam (pobraniowo). I w sumie to cieszcie się ze nie macie zamówień, bo ja od piątku znów do nich mam interes. Przysłali mi nie ten Crocsy co zamówione nawet nie w tym rozmiarze, niby dwa razy droższe niż te co zamawiałam, ale co z tego jak na nikogo w domu nie pasują a ja nie mam moich balerin. Na "złóż zapytanie przez formularz" kompletnie nie reagują. Ostatni raz tak się denerwuje, żegnaj Schaffo sad
        • pani_ka_412 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 12:30
          Ja zamawiałam conversy skórzane i dostałam szybko. Zamówiłam wieczorem w piątek, a we wtorek były u mnie.
          Kilka razy już u nich kupowałam i chyba raz się zdarzyło, że w ogóle nie uwzględnili zamówienia. Raz odsyłałam buty, bo okazały się za małe. Skorzystam z możliwości odesłania paczkomatem (nie wiem czy teraz jest taka opcja, ale wtedy wiem, że za free odsyłałam) i po kilku dniach kasa na konto wróciła.
          Dziewczyny a pytałyście na ich koncie na fb? ponoć tam najlepiej walczyć.
          • kada111 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 12:50
            To chyba chodzi o promocje, które maja zachęcić również do zakupów towarów mniej przecenionych. Tylko
            po co je robić jak później nie realizują zamówień. Czekam na new balansy dla dziecka od 21.08 i już tracę nadzieję, że je wyślą, choć na stronie rozmiar nadal dostępny, tylko cena 2 razy wyższa.
          • dziuni-a1979 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 12:54
            Ja zamawiałam 22-go i paczkę dostałam dopiero 29-go. Ale niestety musze zwrócić buty new balance. Zamówiłam rozmiar 41,5 i obawiałam się czy nie będą za duże, a tu się okazało, że są za małe. sad Szkoda, bo cena super - 104,97 zł. O te buty chodzi. Wypełniłam właśnie formularz zwrotu przez paczkomat, ale co z tego wyniknie to zobaczymy. A jak długo będę czekać na kasę to drugie pytanie. Kupiłam CROCS CROCBAND za 62,97 zł oraz baleriny CROCS ADRINA też za 62,97 zł. Pasują i cena rewelacja. Skusiłam się jeszcze na te nieszczęsne new balance i kicha. Nauczka na przyszłość to zamawiać tam tylko za pobraniem i modele znane i sprawdzone.
            • gaja246 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 14:55
              Ja też zachęcona tym wątkiem zrobiłam zakupy 22.08 i do dziś cisza. Żałuję ze nie poczytałam opinii o nich- wiele ludzi czeka na przesyłkę lub zwrot gotówki tygodniami...sad Wzięłabym przesyłkę pobraniową i nie byłoby problemu. Na infolinię nie ma szans się dodzwonić a na maile nie odpowiadają...
              • edie70 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 15:22
                to juz chyba moje 4 udane zamówienie smile Zawsze biorę za pobraniem . z tego wynika ,ze mam więcej szczescia niż rozumu wink
            • amstill Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 21:49
              dziuni-a1979 napisała:

> Wypełniłam właśnie formularz zwrotu przez paczkomat, ale co z
              > tego wyniknie to zobaczymy.

Jak to zrobiłaś? Ile kosztuje odsyłka przez paczkomat. Kopie i szukam na stronie i nic nie moge znaleźć
              • dziuni-a1979 Re: do -70% w Schaffie 01.09.14, 22:09
                Nic nie piszą o kosztach, więc wnioskuję, że za darmo. Ale czy na pewno? Nie wiem...
                schaffashoes.pl/lp-zwrot-wymiana.html
                A formularz jest dostepny dla wielu sklepów internetowych na stonie:
                www.szybkiezwroty.pl

No ale wypełnić można, najważniejsze żeby odpisali i nadali numer przesyłki.
                • gaja246 Re: do -70% w Schaffie 04.09.14, 19:15
                  Po 13 dniach doczekałam się przesyłki... Moja radość trwała krótko, ponieważ w środku brakuje 1 towaru- japonek. Oczywiście żadnej wiadomości z jakiego powodu. Napisałam maila, ciekawe czy odpiszą. Ceny mają super, ale ewentualne zakupy u nich tylko za pobraniem...
                  • kachna313 Re: do -70% w Schaffie 09.09.14, 13:44
                    Dziewczyny pierwszy raz zakupiłam coś w tym sklepie. Moje zamówienie od 29.08 ma status w trakcie realizacji,kontaktu z nimi brak. Czy jest szansa, że te buty do mnie dotrą czy lepiej szukać gdzie indziej? Najpierw ulubiony mnie wydymał teraz oniuncertain A ja nadal potrzebuję butów sportowychsmile
                    • vierzieg40 Re: do -70% w Schaffie 09.09.14, 14:46
                      Chyba jednak musisz zacząć się rozglądać w innych miejscach. Dziś właśnie dowiedziałam się, że z 4 zamówionych par zrealizują mi tylka jedną, zamówienie było od 29.08. w statusie w realizacji.
                      Nie dostanę żadnej z dwóch zamówionych par adidasów.
                      Na szczęście zamówienie było za pobraniem, więc nie będę musiała walczyć o zwrot kasy.
                      Szkoda.
                      • vierzieg40 Re: do -70% w Schaffie 09.09.14, 14:49
                        Szkoda, że nie zrealizowali, szczęście, że nie będę musiała walczyć o zwrot kasy.
                        • blondynkapoznan Re: do -70% w Schaffie 10.09.14, 08:20
                          oni nie odp na maile.Wysłałam i nie dostałam odp
                          • agnieszka_mmm Re: do -70% w Schaffie 10.09.14, 08:49
                            Z nimi najlepiej "rozmawiać" przez ich strone na facebooku. Tylko tam odpowiadają.
    • kornnella Re: do -70% w Schaffie 19.09.14, 20:31
      znów dobre ceny Crocsów. Szkoda ze nie mam szans w najbliższym czasie na odbiór osobisty, bo chętnie bym przygarnęła
      • kachna313 Re: do -70% w Schaffie 19.09.14, 21:58
        Niech się cmokna w du... z tymi swoimi dobrymi cenami. Pierwszy raz kupiłam u nich w sierpniu do dziś ani butów ani odp na maile,po zapoznaniu się z opiniami o sklepie kupiłam za pobraniem i moje szczęście ze nie muszę walczyć o zwrot własnych pieniędzy!Ten sklep to dla mnie porażka!!!!!Nigdy więcej tam nawet nie zajrzę!
        • onlylilly Re: do -70% w Schaffie 20.09.14, 09:17
          hey, ja czekłam 3 tyg,ale przeczytałam aby napisać u nich na facebooku i zadziałało od razu! Napisalam w czw o 16, za godzinę miałam maila, ze paczka jest juz spakowana, a w pt mialam buty u siebie!!! Wprawdzie nie bylo 1 pary, ale napisali, przeprosili i odjęli kwotę od całosci. Po tym incydencie wczoraj odważyłam się zamówic kilka par crocsów smile
          • carpediem30 Re: do -70% w Schaffie 26.09.14, 12:18
            Dziewczyny, czy oni wysyłają maila o przesyłce czy też kurier przychodzi znienacka?

Czytając opinie o nich zamówiłam za pobraniem 19.09 crocsy w promocyjnych cenach i oczywiście do dzisiaj cisza.. Zamawiałam do pracy, a ponieważ planuję kilka dni urlopu to zastanawiam się czy przyślą czy nie i czy zostawiać komuś kasę na pobranie bo oczywiście status zamówienia "przyjęte do realizacji", więc nie wiem czy się doczekam paczki tongue_out
            • kasiaszara Re: do -70% w Schaffie 26.09.14, 13:07
              właśnie dostałam maila, że jedzie do mnie paczka, z dwiema parami crocsów w bardzo dobrych cenach smile
            • agnieszka_mmm Re: do -70% w Schaffie 26.09.14, 13:23
              Dzień wcześniej (zazwyczaj wieczorem) dostaje maila, że będzie kurier i na drugi dzień jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka