Dodaj do ulubionych

disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca

22.08.14, 16:21
Witam, wybiera się ktoś w tym roku? Nie wiem jakie miejsca wybrać, czy z pierwszych rzędów z boku płyty dobrze widać? czy lepiej gdzieś wyżej? Czytałam ze na ergo arenie jest kiepsko z pierwszymi rzędami,a jak jest na torwarze?
Obserwuj wątek
    • mamula_to_ja Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 10:58
      No własnie nie mam pojecia. Ja kupiłam bilety ale nie zauwazyłam że nie ten sektor co upatrzyłam i wybrało mi sektor s. Kompletnie nie mam pojęcia czy w ogole warto iść z takimi miejscami sad
      • saszanasza Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 11:07
        Ja wybrałam sektor T.
        • niitka1 Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 11:11
          my mamy sektor p2 - w rzędzie 4. ale kupowane na czuja.
        • mamula_to_ja Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 11:17
          Ja własnie chciałam kupic T. Kompletnie nie mam pojęcia jak mi sie udało kupic to S. System sie tak wieszał że pół dnia mi to zajęło. Do tego czasem mi w ogóle nie chciało wyswietlić danej części hali - ta grafika nie działała. Obłęd. Widac zgłupiałam już pod koniec uncertain
          • iciako Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 12:45
            ja też zakupiłam S
            może źle nie będzie
            wydaje mi się że położenie podobne do T
            • mamula_to_ja Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 12:56
              No one są w sumie najbardziej z tyłu to S.
              T jest jednak z boku.
              Sama nie wiem uncertain
              Też byłam uradowana że tak tanio-bo ja chciałam tanio te za 120 zł kupić wink A tu zniżka z 65 na 60-w takim układzie to mogłam brać na sobotę a nie na premierę i środek tygodnia...
              Oj...narzekam...bo jestem rozgoryczona i zła sama na siebie.
              Człowiek chciał być sprytny a tu wyszło jak zwykle wink
              • iciako Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 15:27
                w sumie masz rację
                nie opłacę tej rezerwacji
                wezmę miejsca w F -może te będą lepsze
    • dwellajna Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 11:25
      P3. lepiej widac moim zdaniem na tym dluzszym boku tafli, np T, G, P1, P3. zlota kategoria F i U nieco na wyrost wg mnie wink
    • lukrecja_april Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 11:38
      A czy wie ktoś czym się różni pokaz premierowy od tych w lutym? Oprócz ceny wink
      • mamula_to_ja Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 11:53
        Tylko ceną.
      • dwellajna Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 12:38
        W jakim lutym? Disney on ice Magiczny Swiat lodu jest w Warszawie od 27.11 do 30.11.
        • lukrecja_april Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 12:48
          No faktycznie. Zasugerowałam się tym, że w poprzednich latach były jakoś na początku roku.
        • corrina_f1 Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 12:51
          Jesli scena bedzie tak jak w zeszłym roku to kazde miejsca POZA PŁYTĄ beda dobre. Plyta to porazka jesli nie siedzi sie w 1 rzędzie.
          • corrina_f1 Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 12:52
            Z tym ze ja bylam na Piotrusiu Panu a nie Disney on Ice.
          • niitka1 Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 13:44
            szkoda że dopiero teraz pojawił się ten post bo ja bilety kupiłam w zeszłym tygodniu i właśnie na płytę sad pierdoła jestem... ajjj
            • junoa Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 14:03
              No ja w końcu kupiłam na p2 w pierwszym rzędzie. Spieszyłam się bo w zeszłym roku tak szybko bilety poszły, że gdy dowiedziałam sie o show to miejsca były na szarym końcu i w koncu nie poszlismy, a tak żałuje bo toy story bylo :< nawet nie wiedziałam ze wybór miejsc to taka wazna sprawa
    • kurczaczek77 Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 14:00
      Ja kupiłam w sektorze H od strony H1, zobaczymy. Przy 3 biletach płatnych czwarty jest gratis na e-bilet.
      • melirnka Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 26.08.14, 16:31
        Ja kupilam sektor U ten sam co poprzednim razem na premiere za 3 bilety zaplacilam po 60 zł za sztuke.
        • sylviac_25 Re: disney on ice - torwar 2014, jakie miejsca 31.10.14, 16:29
          Jak myślicie lepszy będzie sektor U czy Loża? Jeszcze są podobno na płycie ale 4 rząd.
    • lukrecja_april Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 27.11.14, 15:45
      Możecie podpowiedzieć czy na Torwarze jest szatnia? Czy na widowni jest na tyle ciepło, że kurtki są niepotrzebne?
      • miniaturka Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 27.11.14, 22:00
        Szatni jest całe mnóstwo smile
        Jeśli chodzi o temperaturę to rzecz gustu - jeśli pod kurtką nosisz coś więcej niż koszulkę z krótkim rękawem powinnaś dać radę po jej zdjęciu wink
        • dwellajna Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 27.11.14, 22:11
          Jest cieplo, ok 20 stopni. Szatnie sa platne, 2zl za okrycie.
          • oliolali Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 27.11.14, 22:32
            Potwierdzam, szatnie są i warto z nich skorzystać. Miałam dzisiaj wrażenie, że większość osób tego nie robi a potem kombinuje i siedzi na kurtkach. Do szatni nie było za bardzo kolejek, zarówno oddawanie jak i odbiór bardzo płynnie przebiegał.
          • kanna Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 02.12.14, 16:54
            Szatnie sa platne, 2zl za okrycie

Bojkotowałabym szatnię, dla zasady :p W teatrze korzystam, ale tam JA decyduje ile zapłacę.
      • kaliio Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 29.11.14, 23:17
        Ja z moją córeczką byłam dzisiaj i.....porażka. Porada na przyszłość : nie kupujcie biletów na sektor na płycie. To jest zwykle oszustwo organizatora który na sile wciska ludziom te miejsca, za darmo ich nie powinni rozdawać. Jak sie komuś udało i siedziało przed nim dziecko to ok. My natomiast miałyśmy przed sobą samych dorosłych, moja córka przez bite dwie godziny wisiała na mojej głowie , plecach aby tylko coś zobaczyć. Strasznie żałuje tego wyboru, bo sam spektakl przepiękny... A moja córeczka tak długo czekała sad
        • junoa Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 30.11.14, 21:20
          Ja akurat miałam miejsca na płycie ale w pierwszym rzędzie i nie zamieniła bym ich na żadne inne, wszystko bylo widać i to fantastycznie,ale zgodzę się, że w drugim i dalszych rzędach nie chciałabym już siedzieć. fakt żę były "poduszki" by dziecko siedziało wyżej,ale jeżeli przd dzieckiem siedział dorosły to na nic to się nie zdało, widziałam w rzędach za mną jakie były gimnastyki by dziecko coś zobaczyło, za moim synkiem stała trójka dzieci która dosłownie wisiała mu na oparciu żeby coś zobaczyć,ale jemu to nie przeszkadzało więc OK. A samo przedstawienie fantastyczne, chociaż z pewnoscią bardziej dla dziewczynek,ale cóż smile
          • fredy58 Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 01.12.14, 10:44
            a ja z innej beczki - wchodził ktoś z młodszym dzieckiem gdzieś wyczytałam że dzieci do 2 lat wchodzą za darmo i idę ze starszą córką mogę wziąć mojego małego który ma 2 latka i 2mce czy mnie nie wpuszczą bez biletu na niego? bo dwa latka dalej ma i nie wiem jak to rozumieć? A te co były to warto wg brać dwulatka czy nie ma sensu?
            • edzia321 Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 01.12.14, 13:02
              Ja byłam wczoraj ze starszakiem i synem dwudziestomiesięcznym i nikt mnie nie prosił i żaden dokument potwierdzający wiek dziecka, myślę, że nie będziesz miała problemu z wejściem. Maluchowi bardzo się podobało smile
              • fredy58 Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 02.12.14, 14:20
                kurcze fajnie, to mnie zaskoczyłaś i mówisz że maly się zainteresował smile muszę namówić męża żeby go wziął byłam pewna że będą sie czepiać.
                • patatajowa Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 02.12.14, 14:38

ale jakby się ktoś jednak "czepnal" to pretensji nie miej do nikogo wink bo DO 2 lat to do 24 miesięcy a twoje ma wiecej
                  • lukrecja_april Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 02.12.14, 16:05
                    Dokładnie. I zastanów się czy na pewno chcesz zabrać ze sobą tak małe dziecko. Przedstawienie trwa 2 godziny, jest bardzo głośne i kilka nagłych huków też się pojawia. Widziałam przed sobą takie maluchy znudzone i marudzące lub przestraszone. W każdym razie ja bym swojego 2-latka nie zabrała, nawet za darmo wink
                    • fredy58 Re: disney on ice - torwar 2014 - technicznie 02.12.14, 18:34
                      to sobie odpuszczę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka