super-czarna.1 23.09.14, 11:00 Ktoś ma taką z ubiegłego sezonu ? Jak się sprawdza ? Opłaca się kupić ? www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=421 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiacynta90 Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 09:36 kupiłam dziś te kurtki dla siebie i mężą ale obiecałam sobie , że to moje ostatnie takie zakupy w Lidlu. to co się działo po otwarciu to sajgon. Kurtkę dla siebie kupiłam dopiero w trzecim Lidlu i tylko dlatego że ktoś odłożył Odpowiedz Link Zgłoś
morusia80 Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 10:20 Masakra! To co wyrabali znowu dzisiaj ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 11:53 salma75 napisała: > To nie jest normalne, sorry... > nie jest... fakt. Jakby za darmo dawali.... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 09:59 Czy dziewczęca kurtka bez kaptura była tylko w tym żółtym kolorku z fioletową podszewką? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 10:26 U mnie bez kaptura tylko ta żółta, z dziewczęcych pozostałe z kapturem. Chłopięce chyba też tylko jeden wzór był bez kaptura. Kurtki takie sobie, szczerze mówiąc, to za tę cenę żaden szał. Odpowiedz Link Zgłoś
muta001 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 11:43 kupiłam dzisiaj dla synka z kapturem morską, jest bardzo lekka i wydaje się, że powinna być bardzo wygodna. Na mnie zrobiła dobre wrażenie, choć mam już trzy kurtki, kupiłam kolejną. Jeszcze jej nie przymierzałam synkowi więc nie wiem jak leży. Ale to co się działodzisiaj w lidlu, masakra jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 11:47 a te kurtki ta sa zimowe? czy raczej jesienne? Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 11:58 Też ją kupiłam, ale dla córki, bo dziewczece mi nie bardzo się spodobały, brałam dwa rozmiary, zobaczymy czy chociaż jeden będzie dobry. A działo się szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 11:59 A jakie macie zdanie o damskich? Męskie i chłopięce b.dobrze wykonane, a w damskiej nie do końca jest wszystko idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 12:02 amstill napisała: > A jakie macie zdanie o damskich? > Męskie i chłopięce b.dobrze wykonane, a w damskiej nie do końca jest wszystko i > dealnie ja ma zdanie pewnie niepopularne byłam w lidlu koło 9-tej po zakupy. Oczywiście tłok przy koszach jeszcze był i kurtki również, choć przebrane. Podotykałam, pooglądałam i może 10 zł bym za to dała. A softy aż strzelały Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 12:25 Dllllaaaaczegoooo dlaczego ta setka atakujących Lidl po otwarciu nie była Twojego zdania Przynajmniej bym spokojnie mierzyła, decydowała, kolorki wybierała a nie liczyła ze panie z koszem czy naręczem kurtek, którąś odpuszczą . Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 12:27 kornnella napisała: > Dllllaaaaczegoooo dlaczego ta setka atakujących Lidl po otwarciu nie była Twoje > go zdania a to nie wiem chyba taki wilczy pęd mnie się serio te kurtki nie podobały. Można w tej cenie upolować lepsze na wyprzedażach i bez walki Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 13:11 atena12345 napisała: > kornnella napisała: > > > Dllllaaaaczegoooo dlaczego ta setka atakujących Lidl po otwarciu nie była > Twoje > > go zdania > > a to nie wiem chyba taki wilczy pęd > mnie się serio te kurtki nie podobały. Można w tej cenie upolować lepsze na wyp > rzedażach i bez walki Może i pęd Poszłam po sztuke dla małżona, rozważałam zakup ze 3 we dwóch kolorach, a cudem jedną przywlekłam. Męska z kapturem napawdę ładnie wykończona w tej cenie na ten moment trudno o coś podobnego (sprawdzone), wszelkie hałsy i inne mają to samo lub nawet brzydsze za 2 razy tyle i podpisują zwykłą watowaną za 130 zł specjal praiz . Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 13:21 Zeby nie być gołosłownym proszzz Nawet jest 3 razy droższa, damska była po 130 w takim razie, a jakością jakoś na kolana nie kładzie. W środku też tylko watowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
muta001 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 13:24 no właśnie, teraz tego typu kurtki są na topie i można je spotkać prawie w każdym sklepie z tym, że w znacznie wyższych cenach, właśnie w granicach 200zł. A jakość zbliżona Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 13:22 >Można w tej cenie upolować lepsze na wyprzedażach i bez walki Oj, w tej cenie to chyba nie bardzo. Ja przynajmniej na 158 cm nie znalazłam takiej cienkiej pseudopuchówki (nie mówiąc o prawdziwej puchówce), dziewczęcej, bez kaptura, za 55 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 13:30 no dobra, to już się nie kłócę Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: atena :-) 25.09.14, 13:31 ale ja się nie chcę kłócić, bo może widziałaś, skoro piszesz, że można znaleźć. Poratuj koleżankę Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: atena :-) 25.09.14, 13:36 agni71 napisała: > ale ja się nie chcę kłócić, bo może widziałaś, skoro piszesz, że można znaleźć. > Poratuj koleżankę teraz to nie widziałam ale będę mieć na uwadze Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta90 Re: A propos kurtek, mam pytanie o dziewczęce 25.09.14, 12:31 moim zdaniem jest fajna warta swojej ceny, dobrze leży, a kaptur idealnie przylega do głowy. Zobaczymy jak się będzie nosić Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: odkupię fioletową rozm. 140 25.09.14, 12:35 tedda napisała: > PS. Nie wiem dlaczego poprzednia moja wiadomość została skasowana. tą też skasują zakaz handlu Odpowiedz Link Zgłoś
tedda Re: odkupię fioletową rozm. 140 25.09.14, 13:01 a to jakiś nowy przepis w regulaminie czy jak ??? i gdzie w takim razie można się legalnie ogłosić? bardzo mi zależy, a małe moje chore i z planowanej wyprawy do lidla wyszło wielkie nic Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 13:33 W Biedronce również są tego typu kurtki dziecięce: www.biedronka.pl/pl/press,id,156,title,jesien-w-modnym-stylu-cz-2 (str. 18) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 15:17 widziałam te kurtki dziecięce- tzn całe 2 sztuki chłopięce jeszcze były niebieskie z czarnym paskiem, wyglądały na jakościowo fajne, nie taka szmatka super cienka, trochę ocieplenia miały, a lekkie, za tą cenę wg mnie warto Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 15:19 Poszłam z myślą o zakupie tych kurtek dla dzieci. Udało mi się upolować dla starszaka czarną z pomarańczem. No i dla siebie czarną z turkusem...bo ktoś odłożył na mrożonkach i oprzec się nie mogłam Poza tym godzina 7:50 i wszystko przebrane! Kurtki są świetnie wykonane, naprawdę niczym nie odbiegają od tych sieciówkowych, a tańsze ze trzy razy. Są leciutkie, duży, fajny kaptur, ba, mają nawet w komplecie worek, w który można je spakować, wyjeżdżając i zajmą minimalną ilość miejsca. Ale ciekawostka: softshelle, o które była dzika walka pod koniec sierpnia - leżały sobie równiutko we wszystkich wzorach, kolorach i rozmiarach i przecenione na 49 zł i kompletnie NIKT nimi się nie interesował!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 16:12 Ooo A ja od poczatku roku szkolnego, co tydzien jezdze do lidla na zakupy. We czwartki o 10 - inny dzien nijak mi nie pasuje! i sie nawet dziwilam, dlaczego o takiej godzinie jest tam zawsze tyle ludzi! I dopiero tydzien temu mnie olsnilo: przeciez we czwartki rzucaja zloto za darmo!!! Woec, wiedzac, ze beda kurtki itp dzisiaj zmienilam swoj plan i pojechalam ok niewygodnej dla mnie 13. A tam przy koszach nadal ciasno!!! Nawet nie sprawdzalam, co oni tam "daja". Ale! Na wszelki wypadek, dla spokoju sumienia i usprawiedliwienia dla ominiecia koszy zapytalam kierownika -ktory tez widac lubi we czwartki sie pokrecic po wlosciach (widuje go co tydzien)- czy dziecinne kurtki sa/byly/beda, to ledwo sie powstrzymal chyba przed wysmianiem mnie . Ja za 55zl - czy ile one tam kosztowaly - to bym chetnie wziela dla corki, moooozeeee nawet i dla syna, ale juz za 55+walke, to dziekuje bardzo... Nie dla mnie takie zabawy... A w ogole to nie rozumiem ich polityki. Przeciez oni na tych kurtkach(i wszystkim innym) zarabiaja. Nie sprzedaja ponizej kosztow, nie prowadza dzialalnosci charytatywnej... Dlaczego nie uszyja dwa razy wiecej? Dla kazdego by starczylo, oni by wiecej zarobili... No nie moge uwierzyc, ze glowna ich zaleta jest mozliwosc posstania sobie w tlumie przed otwarciem sklepu, biegu przelajowego, a potem walki z innymi klientami. I ze jakby bylo ich wiecej, to nikt by nie zwrocil uwagi! A tak to wlasnie wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 16:24 wg mnie to te kurtki, tak jak softshelle jeszcze do sklepu wrócą. Jakby były inne kolory, to bym sie nawet w przyszłym tygodniu przejechała kontrolnie Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 18:45 Co u mnie się działo przy tych kurtkach termicznych ...kłębowisko ciał, przepychanki, krzyki...sodomia i gomoria O 8.05 (sklep otwarty od 8)i był już pusty kosz...a szkoda, bo kurtki fajnie wyglądały na przymierzających paniach. W ostatnim rzucie softshelli było bardzo dużo, teraz tych kurteczek damskich dali pewnie z 10-15 sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Kurtka z lidla 25.09.14, 19:11 U mnie było o tyle higienicznie ze grupa zaradnych przepakowała wszystko do własnych koszy i później tylko odrzucały Nie wiem ile było, bo o 7.05 też nic nie było w koszach Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Kurtka z lidla 26.09.14, 13:51 Na wolskiej w Wwie jest jedna chlopięca ciemnoniebieska 128 cm, ja kupilam 122 butelkowo morsko zieloną, jesli bedzie za duża bedę ja zwracać - dam znać - jeśli sie okaże za duża to odezwe się może któraś z Was będzie chciała zanim oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Kurtka z lidla 26.09.14, 14:50 no sie wysłało.... wczoraj w gazetce mi sie spodobała morska, pojechałam naiwna po 15 z zamiarem zakupu, oczywiście po kurtkach śladu nie było a rok temu pamiętam że widzialam jak lataly po koszach jeszcze przez długi czas, zresztą wtedy kupiłam softa mlodemu też czas jakiś po "akcji". Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Kurtka z lidla 26.09.14, 15:39 Dziecięce raczej normalne rozmiarowo, męskie chyba też. Tyle ze nie dostaniesz ich raczej. Wzięłam do zwrotu lub ewentualnej wymiany i nie było ani jednej sztuki w 2 sklepach, a panie na hasło kurtka termo reagowały pustym śmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Kurtka z lidla 26.09.14, 21:34 Mam jednak do odsprzedania tą kurtkę morską rozmiar 122 ale moim zdaniem 116, wzielam na przyszla zime dla mlodego ale mysle ze będzie za mała. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to prośba o info, na razie zostala u babci ale w poniedzialek będę ją miala u siebie. W środę po pracy planuję ją zwrocic. W poniedz i wtorek możliwość odbioru na Ursynowie (wwa) - koszt oczywiscie tyle ile zaplacilam + daję paragon na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś