jadoma 23.09.14, 22:06 Od dłuższej chwili nie działa ich sklep internetowy z ubraniami. Czy ktoś wie może dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdagg2 Re: Ententino 23.09.14, 22:46 ale to nie dziala juz co najmniej od czerwca, na pytania na facebooku nie odpowiadaja, moze firma sie zwinęła. jak jeszcze działalo to kupiłam koszulki, kupiłam tez z endo, porownujac jedne do drugich zdecydowanie na jakosc wygrywa endo, zupelnie inna jakosc bawełny ale endo w rozmiarze 116 jest ciut mniejsze niz ententino w rozmiarze 110 Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ententino 23.09.14, 22:49 jadoma napisała: > Od dłuższej chwili nie działa ich sklep internetowy z ubraniami. Faktycznie, dłuższa chwila - 3 miesiące... . Pewnie zwyczajnie zamknęli sklep internetowy. Bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
niektorymodbija Re: Ententino 24.09.14, 00:18 Znalazłam jaoies końcówki ubranej na all czy portalu ogloszeniowym -nie pamiętam. W każdym razie.były po likwidacji sklepu. Żałuję,dla.mnie wygrywa z endo jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Ententino 24.09.14, 18:53 Sklep zmienił nazwę. Teraz to: Czerwonakredka.pl. Tylko ta zmiana to już chyba rok temu była. Nie wiem, czy nadal sprzedają ciuszki, czy tylko kalendarze ze zdjęciami... Odpowiedz Link Zgłoś