Dodaj do ulubionych

Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i innych

07.10.14, 14:36
Kupiłam właśnie dwie pary, jedne 87 drugie 97 zł, meskie chyba jeden kolor szare w przecenie. no i inne marki, crocsy etc. może coś znajdziecie dla siebiesmile
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 07.10.14, 14:50
      Przeczytawszy opinie o tym sklepie, nie zaryzykowałabym zakupuuncertain
      • agni71 Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 07.10.14, 15:24
        z odbiorem osobistym nie ma ryzyka

kupowałam niedawno conversy u nich, wszystko było OK
        • magdagg2 Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 07.10.14, 16:44
          albo za pobraniem smile tez dostalam, z ostatniej akcji z crocsami, czekalam kolo dwoch tygodni
          • mamaemmy Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 07.10.14, 16:47
            kupowałam tam kilkansacie razy,zawsze płaciłam od razu=przelewem-wszystkie buty do mnie dotarły...
            Ale dzis pewnie wzielabym za pobramiem..
            • edie70 Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 07.10.14, 17:24
              kupowałam juz u nich wiele razy (opcja za pobraniem) i nigdy mnie nie zawiedli smile przesyłka dociera w ciągu 2 tyg , upolowałam u nich wiele perełek wink fakt ,ze nigdy nie dokonywałam zwrotów >
      • with_diamonds Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 08.10.14, 10:56
        Ja kupuję, ale odbieram osobiście i płacę w sklepie przy odbiorze. Inaczej zakupy u nich nie wchodzą w grę. Co prawda jadę tam przez pół miasta, ale mają bardzo dobre ceny.
        Teraz zamówiłam crocsy sandały granatowe za 48 zł. Zamówienie już jest realizowane, więc pewnie jutro/pojutrze będą do odbioru.
        • alexalexa with_diamonds 08.10.14, 12:12
          Mam prośbę - kiedy będziesz odbierała swoje crocsy mogłabyś zerknąć w sklepie czy mają na stanie crocs huarache crocs.strefamarek.allegro.pl/buty-sandaly-crocs-huarache-flat-14121-isl-green.html?p=59564297 (aukcja przykładowa) w rozm. w9 lub w10? za 77 byłabym chętna gdby to nie był problem
    • afroddytta Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 07.10.14, 23:15
      Dziewczyny a można się z nimi dogadać? Tzn. kliknełam na komórce jedne buty, bez rejestracji i mnie wyrzuciło ze strony, Teraz założyłam konto chciałam kupić inne, a patrzę tamto zamówienie jest złożone-czy złączą mi te zamówienia?
      • kornnella Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 07.10.14, 23:52
        Wątpie bo:
        -sie nie dodzwonisz - sprawdzone wielokrotnie zawsze byłam 8-15 w kolejce
        -nie odpowiadają na maile - sprawdzone kilka razy smile
        Ale oni mają odbiór osobisty w Wawie - jakbym dała rade to chętnie bym korzystała, bo ceny super a towar jak nie pomylą zamówienia to też ok

• afroddytta Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 08.10.14, 09:13
          Ha! Dodzwoniłam się, była pierwsza w kolejce smile
          No, ale okazało się, że nie da się przepisać zakupów zrobionych przed rejestracją na konto, nie da się również połączyć zamówień. Ja jestem z Warszawy jednak do ich sklepu mam ok 25 km więc jechanie specjalnie odpada, a zamówione buty czekają w sklepie tylko 2 dni, więc nawet nie mogę zakładać, że coś mi wypadnie i dojadę w okolicę. To tyle ustaliłam, może komuś się przyda skoro kontaktu nie można nawiązać.
          • kornnella Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 08.10.14, 11:25
            Miałaś mase szczęscia, albo wyprzedażowy natłok im minął smile
    • magdaimiko Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 08.10.14, 07:19
      kupowałam u nich wielokrotnie, nigdy nie miałam jakiś problemów. Dla dziewczyn z Wawy polecam odbiór osobisty, można na miejscu przymierzyć i od razu zrezygnować jakby bytu nie pasowały. I telefony odbierają, tylko trzeba zarezerwować sobie jakieś 50 minut na oczekiwaniewink raz się uwzięłam, udało się. Gorzej z mailami. ale na kasę nigdy mnie nie oszukali.
      • blondynkapoznan Re: Schaffashoes - niezłe przeceny conversów i in 08.10.14, 13:15
        ja sie zawsze dodzwaniam czas ok 40-50min czekania.Buty wymieniałam szybko poszło wymieniłam na droższe i bez dopłaty.
    • afroddytta Pomóżcie z płatnością 10.10.14, 14:08
      Długo się zastanawiałam, ale w końcu płacę i nie mogę się doszukać rachunku do przelewu. Zaznaczyłam przy składaniu zamówienia płatność on-line, w mailach od nich jest tylko nr zamówienia. Nie wiem czy mam jakieś zaćmienie, jak mam im zapłacić? Podacie mi nr rachunku?
      • aneksis85 Re: Pomóżcie z płatnością 13.10.14, 18:23
        pewnie już znalazłaś wink - dane do przelewu są na ich stronie w ''kontakcie''!
        • afroddytta Re: Pomóżcie z płatnością 13.10.14, 20:52
          Jakoś na stronie sie nie doszukałam, ale przysłali maila przypominającego o wpłacie z nr konta smile
          Dzięki, buty już jadą.
          • aneksis85 Re: Pomóżcie z płatnością 17.10.14, 18:05
            a ja załuję zakupu u nich sad zamówienie złożyłam pierwszy i raczej ostatni raz!
            zakupiłam crocsy adrina flat (na nich mi najbardziej zalezało) i japonki melissa na dokładkę.... dziś otrzymałam przesyłkę niekompletną tj. same japonki do tego doliczona pełna przesyłka sad (moim zdaniem nie ma 1/2 towaru to i koszty przesyłki tniemy na pół, przecież to nie klineta wina).... druga sprawa: powinni wysłac maila a tu cisza i w doopie manie, napisałam, ze zależy mi na szybkiej dostawie, też cisza (ale paczka przyszła w miarę szybko, bo po 4 dniach).... teraz pooooooczekam sobie na zwrot, mam tylko nadzieje, ze nie bede musiała za czesto interweniować tongue_out żenua !!!!
            • onlylilly Re: Pomóżcie z płatnością 18.10.14, 10:39
              czy orientujecie się czy zwrot jest na ich koszt przez paczkomaty ( wyslalam zapytanie przez szybkie zwroty ale odpowiedzi brak) czy tez na moj koszt. Wiem Ze będę sie szarpac z nimi, ale coz, na szczęście przez facebook odpowiadają
            • aneksis85 Re: Pomóżcie z płatnością 24.10.14, 16:51
              a więc tak....dzoniłam - dodzwoniłam się po ok 2,5 minucie , Pani zaproponowała złożyc zamówienie na inne buty i ewntualną różnicą dopłacić/lub oni zwrócą resztę...zgodziłam się bo akurat mieli promocję 30% wiec zamówiłam 2 pary....butki doszły szybko - wszystko ok! ogólnie transakcja zakończona w miare pozytywnie, myślałam, ze bedzie gorzej tongue_out....
            • adaska75 Re: Pomóżcie z płatnością 17.11.14, 22:58
              ja miałm analogiczna sytuacje : zadnego tłumaczenie dlaczego paczka niekompletna, mimo zapłaty z góry za towar.
              Od 17 pazdziernika czekałam na zwrot dzwoniac tam co drugi dzień i zawsze słyszłam te sama regulke " przepraszamy za sytaucje, dzis skontaktujemy sie z naszym biurem handlowym i przelew zostanie zrobiony ..."; ba, nawet raz usłyszałam, ze przelew juz jest zrealizowany. dzis juz nie wytrzymałam i, choc nie robie tego czesto, powołalam sie na pewne organy scigania - i o dziwo, pieniadze znalzły sie tego samego dnia na moim koncie.
              • gaja246 Re: Pomóżcie z płatnością 18.11.14, 09:31
                Ja walczę o zwrot za towar, którego nie było w paczce od 20.08...
                Myślałam że coś się ruszyło bo 20.10 przyznali się, że zwrot mi się należy z tym że z godnie z regulaminem mają na to 15 dni. Dziś mija 30 dzień od tego maila i cisza... Żałosne żeby człowiek musiał się tak prosić o własne pieniądze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka