Dodaj do ulubionych

Przecena przeceny w realu.

15.10.14, 13:28
Od dzisiaj -30% na przecenione już wcześniej rzeczy RTV/ AGD, zabawki, ubrania. Towaru dużo- zabawki wychodzą w fajnych cenach- Angry Birds, Play doh, Wader, ale też jakieś byle jakie. Odkurzacze Zelmer ok. 100 pln, suszarki Philips ok. 30 pln, piszcie co u Was, bo może warto podjechać do innego reala smile. Generalnie wystawione w jednym miejscu rzeczy, które wcześniej już były na wyprzedaży. Katowice.
Obserwuj wątek
    • crulotka Re: Przecena przeceny w realu. 15.10.14, 18:10
      Kiedy u Was zamykaja real? Byłam dzis w Tychach- nie ma dodatkowej obniżki i towaru mało.
      • natbar Re: Przecena przeceny w realu. 15.10.14, 20:25
        mieli zamknąć na początku września, część rzeczy już jest typowo auchanowskich, a resztę wyprzedają żeby się pozbyć
        • patatajowa Re: Przecena przeceny w realu. 15.10.14, 20:55

zajrzałam dzisiaj bo akurat miałam po drodze i w pamięci twój post.zadnych obnizek obnizek nie ma a i samych obnizek prawie wcale wink wyprzedaja jedynie jakieś starocie wśród płyt DVD i papierniczych.poza tym pelno zniczy i badziewnych kurtek wink
          **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym.
          Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB ****
          • crulotka Re: Przecena przeceny w realu. 15.10.14, 21:13
            właśnie w Tychach podobnie
    • crazy_mama Re: Przecena przeceny w realu. 16.10.14, 03:58
      A czy ktoś wie co z ewentualną reklamacją zakupionego w Real sprzetu AGD? Miałam kupić ostatnio suszarkę do włosów, ale właśnie z tego powodu zrezygnowałam.
    • agasz1101 Re: Przecena przeceny w realu. 16.10.14, 21:15
      Potwierdzam przeceny sa ale trzeba trochę poszukać, bo sa pomieszane towary. Ciastoliny play doh duży kubek po 3,5zl, sporo ozdób na Boże Narodzenie w niskich cenach. Telewizory tez sie zdarzają np 50 cali sony za 1800 a w internecie poniżej 3000 nie ma.
      • echoo Re: Przecena przeceny w realu. 16.10.14, 22:12
        We Wroclawiu kupilam dziś kilka opakowań puzli trefl 100 elementow po 3 zl
        • krasulas Re: Przecena przeceny w realu. 17.10.14, 14:25
          ja już wcześniej wiele rzeczy marki Spontex kupiłam (rękawice gumowe po 1zł, ścierki/myjki 1-3zł).. + mop, szczota....wiele zależy od samego sklepu (w mojej okolicy 2 i różne ceny)...
          dzisiaj niechcący kupiłam 6latkowi regulowane łyżwy - cena pierwotna 169zł, 2 tyg. temu 89zł, a dzisiaj 29zł...Mikołaj jak "ta lala"smile
          reszta...kiepsko
          • igmaj Re: krasulas 17.10.14, 16:25
            W którym Realu kupiłaś te łyżwy i czy było ich więcej?
            • julka-4 Re: krasulas 17.10.14, 19:06
              U nas w dwóch realach są łyżwy mocno przecenione ,ale rozmiarówka już mocno przebrana. (mysłowice,katowice)
          • kornnella Re: Przecena przeceny w realu. 17.10.14, 18:52
            Ja tak przypadkiem kupiłam rolki regulowane w zestawie z kaskiem i ochraniaczami. Podobnie cena pierwotna 169 później przecenione o połowe, końcowo dałam za nie 10 zł smile
            • krasulas Re: Przecena przeceny w realu. 17.10.14, 22:06
              ło rety!!! jeszcze lepiejsmile
              ja...w Bytomiu kupiłam
              były 2 pary rozm. 30-33...i z 3 pary 34-37
              dziewczęce chyba też na półkach leżały...ale już nie patrzyłam dokładnie
              sporo też kasków UVEX - na niektórych ceny 40zł!
              generalnie...dział sportowy chyba najlepiej zaopatrzony...
              gospodarczy ....bardzo przebrany
              zabawki...nic nie powalało
              a reszta...jakaś taka nijaka
              • syka7 Re: Przecena przeceny w realu. 18.10.14, 15:18
                Kupiłam w M1 Zabrze grę
                za 21zł
                • magdziaq Re: Przecena przeceny w realu. 18.10.14, 21:22
                  A czy orientujecie się jak wygląda sytuacja w Wałbrzychu lub we Wrocławiu. Do nich mam najbliżej i nie wiem czy opłaca się jechać. Interesowaloby by mnie tv i sprzęt sportowy. I może jakieś zabawki na święta.
                  • plocia Re: Przecena przeceny w realu. 18.10.14, 21:39
                    A w Gdańsku też jakieś rewelacje ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka