Dodaj do ulubionych

Geox eclipse - problem ze swiatelkami

17.10.14, 12:37
kupilam na riccardo geox te z dinozaurami, ze swiecacym diodami. diody jednak nie swieca. i teraz pytanie, jest sens wymieniac na swiecace? czy diody w geoxach dzialaja dlugo? przy zalozeniu ze buty sa za duze i jeszcze troche poleza. buty sa fajne ale mial byc bajer w postaci swiecenia. tylko jak poleza to moze tez przestana swiecic?
Obserwuj wątek
    • nomika11 Re: Geox eclipse - problem ze swiatelkami 17.10.14, 12:45
      My mieliśmy kiedyś z Geoxa sandałki ze świecącymi diodami i jeszcze po roku, w następnym sezonie migały.
    • argentea Re: Geox eclipse - problem ze swiatelkami 17.10.14, 12:53
      Oczywiście, że wymieniać. Migające diody są atrakcją tych butów.
    • patatajowa Re: Geox eclipse - problem ze swiatelkami 17.10.14, 16:32

nie rozumiem nad czym się zastanawiasz...skoro dostałaś buty które nie swieca a miały i zależało ci na tym to oczywiście reklamuj.zwlaszcza ze to buty nowe nie prane.
      napisze tylko ze ja je kupiłam 2 lata temu dla syna,też gdzieś tak jesienią na wyprz. Bardzo się podobały,oczy migaly zarąbiscie ale wiosną juz się nie podobały wink syn przez zimę z nich wyrósł i stwierdził ze świecące buty są obciachowe.big_grin
      Wiec zamiast psuć światełka sprzedałam na all smile
      • magdagg2 Re: Geox eclipse - problem ze swiatelkami 17.10.14, 20:12
        juz odeslalam smile a sie zastanawialam bo buty sa za duze i tak sobie mysle ze jak poleza to od lezenia tez przestana swiecic.
    • 3fanta Re: Geox eclipse - problem ze swiatelkami 17.10.14, 16:50
      Światełka w butach często się psują i to nie tylko w Geoxach.Córka miała kilka par butów z diodami i w przewazającej częsci zawsze się diody w jednym bucie zepsuły.gdzieś kiedyś wyczytałam,że gwarancja nie obejmuje diod w butach.
      • patatajowa Re: Geox eclipse - problem ze swiatelkami 17.10.14, 23:09

zgadza się.geox ma taka kartkę z info o tym dołączana do pudelka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka