Dodaj do ulubionych

CD z piosenkami z Barbie

19.10.14, 18:26
Widziałyście gdzieś może taką składankę ale z polskimi wersjami piosenek?
Poszukując Barbie natknęłam się tylko na składankę z piosenkami z Księżniczek Disneya i ścieżkę dźwiękową do Krainy Lodu. Odsłuchałam fragmenty z tych obu płyt. Księżniczki są fajne ale zbyt mało dynamiczne, szybciej wybrałabym już Krainę Lodu no ale jak to na ścieżce dźwiękowej są tam nie tylko piosenki ale i utwory muzyczne. Moja córka (6,5 lat) uwielbia śpiewać i przy tym tańczyć dlatego pomyślałam o Barbie bo widzę jak "odśpiewuje" piosenki za każdym razem po obejrzeniu filmów z tej serii. Jak gdzieś Wam się coś "rzuciło" w oczy to poratujcie jakimś linkiem smile
Obserwuj wątek
    • oladidi Re: CD z piosenkami z Barbie 19.10.14, 19:25
      Wejdz na chomika tam tego jest bardzo duzo....
      • tosi-mama Re: CD z piosenkami z Barbie 19.10.14, 20:53
        Jeśli będzie płytka wypalana to już tylko można słuchać w dużym pokoju lub na laptopie dlatego chciałam oryginalną płytę bo tylko takie można odtworzyć u niej w dvd. Już mi troszeczkę się znudziło słuchanie Natalki czy Pana Kleksa w całym mieszkaniu big_grin
        • tymianek21 Re: CD z piosenkami z Barbie 20.10.14, 15:40
          Mam płytę Disney ever i bardzo gorąco polecam choć to nie piosenki z Barbie - to aż 4 CD z różnych bajek Disney'a. Możesz je odsłuchać na stronie empiku. Cena b. wysoka, ale w Media Markt jest za 54 zł.
          www.empik.com/the-best-disney-ever-various-artists,p1090493255,muzyka-p
          • tosi-mama Re: CD z piosenkami z Barbie 20.10.14, 20:36
            Tymianek21 nie znałam tej płyty ale porównałam utwory z tego boxu z utworami z Piosenek dla Księżniczek i stwierdza, że ta druga bardziej "babska" Zamówiłam więc tę drugą, do tego muzykę z Krainy Lodu, wykorzystałam kod z allegro na 20 zł i mam dwie płyty za...56 zł z przesyłką smile
            • laleczkamajeczka Re: CD z piosenkami z Barbie 20.10.14, 21:03
              Czyli ta The Best Disney... Ever! jest fajniejsza? bo też szukam płyty dla małej księżniczki, która uwielbia śpiewać.
              • tosi-mama Re: CD z piosenkami z Barbie 20.10.14, 21:24
                laleczkamajeczka zamówiłam Piosenki dla Księżniczek
                Według mnie ta właśnie bardziej przypadnie mojej córce do gustu smile
                • laleczkamajeczka Re: CD z piosenkami z Barbie 20.10.14, 21:30
                  DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka