anmaszy 21.10.14, 22:53 Kupujecie Qf..? Jak z jakością? Kiedyś miałam zimowke dla starszaka i fajna była, dłuższa za pupę, ciepła, dobrze odszyta, po sezonie wyglądała jak nowa. Coś się zmieniło? I jeszcze jak wypada rozmiarowka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: kurtki quadri foglio 22.10.14, 00:22 miałam raz, i było to z 6 lat temu, niby nic jej po dwóch sezonach nie dolegało, jednak kiepsko się sprzedawała potem na allegro i z tego co kojarzę, to bardzo duża wypadała Odpowiedz Link Zgłoś
martulka_s Re: kurtki quadri foglio 22.10.14, 14:30 W zeszłym roku kupiłam synowi. Jakość moim zdaniem bardzo dobra, choć za pełną cenę chyba bym nie wzięła bo wzornictwo takie sobie. Brałam też siostrzenicy i obydwie wyglądają jak nowe. Rozmiarowo obie trzeba było wziąć większe, niż z innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza08 Re: kurtki quadri foglio 22.10.14, 16:34 Kurtki z tej firmy są bardzo dobre jakościowo. Majà bardzo ciekawe rozwiązania. Są dopracowane pod każdym względem. Kilka lat temu kupiłam córeczce kurtkę którą miała przez kilka sezonów. Po prostu kurtka rosła razem z nią. Np. Dzięki podpinanym rękawkom. Obecnie chodzi w bardzo lekko ocieplanej przejściówce z tej firmy ( piękna kolorowa dłuższa kurtka) a na zimę czeka jużzimowy płaszczyk z tej firmy. Myślę, że już większej reklamynie będę robić. Doda tylko, że zawsze kupuję przez internet w bardzo okazyjnych cenach. Inaczej ciuszki z tej firmy są po prostu drogie. Jeśli chodzi o rozmiarówkę zawsze kupuję na aktualny wzrost i jest trochę zapasu na następny sezon. Odpowiedz Link Zgłoś