Dodaj do ulubionych

PS3 Move_niezbędnik

17.11.14, 16:52
napiszcie mi, proszę, co jest konieczne do rozpoczęcia zabawy z ps3move smile. Na all są zestawy, ale bardzo różne, nie wiem czy kupować osobno czy razem.Kamerkę eye mamy, była gratisem przy czymś tam wink.
Obserwuj wątek
    • ju_mi Re: PS3 Move_niezbędnik 17.11.14, 17:40
      No to jeśli kamerkę Eye już macie to potrzebujecie jeszcze kontrolera Move (tzw. "Różdżki") i gier, które Move wykorzystują wink Jeśli chcecie grać w 2 os. to potrzebne 2 kontrolery.
      • iberka Re: PS3 Move_niezbędnik 17.11.14, 19:55
        a ładowarka? smile
        • ju_mi Re: PS3 Move_niezbędnik 17.11.14, 20:12
          Kamerka ładuje się bezpośrednio z konsoli (gdy jest podłączona do konsoli), a kontrolery ładują się tym samym kablem co tzw. pady. Można też dokupić ładowarkę, która jednocześnie będzie podstawką do kontrolerów. My mamy coś takiego:
          https://ecsmedia.pl/c/bay-4port-move-system-ladujacy-do-ps3-sl-4310-sbk-czarny-b-iext6170152.jpg
          • iberka Re: PS3 Move_niezbędnik 17.11.14, 20:42
            To , jak rozumiem, kontrolery i inna wersja padów? smile

Dzięki za pomoc smile

Iza
            • ju_mi Re: PS3 Move_niezbędnik 17.11.14, 21:43
              To z tyłu to kontrolery Move.
              To mniejsze z przodu to kontrolery nawigacyjne do Move (tzw. Navi) - mało potrzebne przeciętnym użytkownikom wink Mój M. używa ich do niektórych gier np. do Killzone czyli strzelanki na Move'a.

"Pad" to inaczej gamepad DualShock3 czyli standardowe wyposażenie każdej konsoli:
              https://ecsmedia.pl/c/pad-dualshock-3-czarny-ps3-b-iext6101986.jpg
              • iberka Re: PS3 Move_niezbędnik 17.11.14, 21:51
                Tak, tak, pady znam big_grin tzn. te klasyczne, bo takie mamy hehe. Teraz tylko muszę odszukać to wszystko z listy wink
    • makoc Re: PS3 Move_niezbędnik 17.11.14, 22:13
      jak juz jesteśmy w temacie kontrolerów PS to dajcie namiary na sklepy, gdzie można korzystnie kupić move. Córka zażyczyła sobie drugiego mova od Mikołaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka