25.11.14, 09:44
Czy macie kalambury? Wasze dzieci lubią bawić sie w to? Oglądałam ten zestaw i tak sie nad nim zastanawiam: merlin.pl/Trefl-Kalambury-De-Luxe_Trefl/browse/product/206,1286863.html
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Kalambury 25.11.14, 11:04
      ja je właśnie kupiłam, dzisiaj z paczkomatu odbieram (dodałam je do ceny Monopoly, aby 100zł mieć kosztów i z kuponu 35zł na aplikacji allegro skorzystać)
      czytałam opinie na www...dobre
      a zakup ... dla całej rodziny, znajomych i spotkań towarzyskich

• anet77 Re: Kalambury 25.11.14, 14:28
        Jak już przetestujecie to daj znac jak sie podoba. Z góry dziękuję.
    • anet77 Re: Kalambury 29.11.14, 00:22
      I jak kalambury? Warto kupić?
      • krasulas Re: Kalambury 29.11.14, 08:38
        nie otworzyłam
        czekają na gwiazdkę jako prezent dla całej rodziny
        co lepsze...wczoraj z kuponem 20zł z mobilnego...kupiłam kolejne dla przyjaciół
        będąc w Realu można było wyhaczyć gry w super cenach....ale Kalambury w wersji de lux czy ciut bardziej zaawansowanej ....brak
        • krasulas Re: Kalambury 21.12.14, 20:42
          Już otwartesmile
          Wprawdzie nie moje...więc nie pochwalę się wersją zaawansowana/tarczą/tablicą itp
          ale...grało 8 osób podzielonych na 2 zespoły - wiek. 2x 6, 2 x 10/11 lat i starsi...
          Kapitalnie!
          Hasła różne...praktycznie na każdej karcie znajdzie się coś łatwego. Dla dorosłych wysoko podniesiona poprzeczka...
          Dzieci nieprawdopodobnie zaangażowane.
          Prezent bardzo udany.
          24.12. otwarte zostaną moje/prywatne Kalambury i tam poznam już tajniki etapów trudności.
          Tu...z racji wieku najmłodszych i ich zniecierpliwienia graliśmy "swoją, nieskomplikowaną metodą".
          • anet77 Re: Kalambury 21.12.14, 21:06
            Cieszę się, bo w koncu skusiłam sie ale to na prezent więc jeszcze nie były otwierane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka