anet77 25.11.14, 09:44 Czy macie kalambury? Wasze dzieci lubią bawić sie w to? Oglądałam ten zestaw i tak sie nad nim zastanawiam: merlin.pl/Trefl-Kalambury-De-Luxe_Trefl/browse/product/206,1286863.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Kalambury 25.11.14, 11:04 ja je właśnie kupiłam, dzisiaj z paczkomatu odbieram (dodałam je do ceny Monopoly, aby 100zł mieć kosztów i z kuponu 35zł na aplikacji allegro skorzystać) czytałam opinie na www...dobre a zakup ... dla całej rodziny, znajomych i spotkań towarzyskich Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Kalambury 25.11.14, 14:28 Jak już przetestujecie to daj znac jak sie podoba. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Kalambury 29.11.14, 08:38 nie otworzyłam czekają na gwiazdkę jako prezent dla całej rodziny co lepsze...wczoraj z kuponem 20zł z mobilnego...kupiłam kolejne dla przyjaciół będąc w Realu można było wyhaczyć gry w super cenach....ale Kalambury w wersji de lux czy ciut bardziej zaawansowanej ....brak Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Kalambury 21.12.14, 20:42 Już otwarte Wprawdzie nie moje...więc nie pochwalę się wersją zaawansowana/tarczą/tablicą itp ale...grało 8 osób podzielonych na 2 zespoły - wiek. 2x 6, 2 x 10/11 lat i starsi... Kapitalnie! Hasła różne...praktycznie na każdej karcie znajdzie się coś łatwego. Dla dorosłych wysoko podniesiona poprzeczka... Dzieci nieprawdopodobnie zaangażowane. Prezent bardzo udany. 24.12. otwarte zostaną moje/prywatne Kalambury i tam poznam już tajniki etapów trudności. Tu...z racji wieku najmłodszych i ich zniecierpliwienia graliśmy "swoją, nieskomplikowaną metodą". Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Kalambury 21.12.14, 21:06 Cieszę się, bo w koncu skusiłam sie ale to na prezent więc jeszcze nie były otwierane. Odpowiedz Link Zgłoś