Dodaj do ulubionych

Cropp- co a bałagan!

05.12.14, 09:11
4 słownie cztery razy próbowałam kupić online bluzę. I rzuciłam to w cholerę, pojadę dziś do sklepu choć mam do niego prawie 20km. Czego się nie robi dla dziecka pod choinkę tongue_out
Dwa dni temu- wchodzę na stronę, klikam dziewczyna i ... ze zdziwieniem odkrywam, że przerzuciło mnie na kobiety w .... Reserved! Próbuję kolejny raz i to samo. Po 3 dałam sobie spokój.
Wczoraj- kupuję, jest , przechodzę do koszyka i płatności. Po czym wylatuję w niebyt, totalny. Po 10 minutach niebytu rezygnuję. A w koszyku nic nie mam! Znikło! Ok była 24.00 może bank coś kombinował, już tak mi się zdarzyło.
Dziś rano albo nie mogłam wejść na stronę- błąd 404 albo znowu mnie wyrzucało z płatności na pustą stronę.
Próba kupienia za pobraniem to samo. Anulowałam. Tym razem mimo anulowania rzecz miałam w koszyku ponad godzinę.
Odpadłam, nigdy więcej internetowego Croppa tongue_out
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: Cropp- co a bałagan! 05.12.14, 09:19
      Ja robiłam zakupy na okoliczność promocji - 40% i to samo zamówienie złożyło mi się 3 razy smile Potem już tylko kontakt z biurem obsługi, anulowanie 2 przesyłek i dziś przyjedzie kurier wink
      • junia15 Re: Cropp- co a bałagan! 05.12.14, 12:30
        No tak ja miałam problem ostatnio z croppem dostałam kod promocyjny wtedy chyba -25% na wszystko
        I nie chciało mi obniżyć cen
        Dział obsługi tak pomocny ze niech ich...
        Zrezygnowałam wtedy

Dziś za to 2x miałam błąd na stronie housa przy wybieraniu banku kazali mi odświeżyć stronę, wyczyścić historię i potem udało się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka